Gebeliğe Hazırlık En iyi Folik asit öneriniz nedir ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben zaten inofolic içiyorum ekstra içmene gerek yok demişti dr um ama yine bu konu ilgi çekiciydi hamile kalırsam inşallah baktım o yüzden takipteyim :)
Drlar tahlil sonuçlarına göre verdikleri için aslında kişinin bünyesine uygun olanı veritor. Üstelik folik asit bizim için değil bebek için. Gebelikten 3 ay önce başlatmalarının sebebi de bizim vücudumuzu düzene sokmak. Gebelik oluştuğu anda anneden çekecek tüm ihtiyacını. Bebeğin omurilik ve sinir sistemi için önemli. Zaten gebeliğin 3.ayında bıraktırıyorlar.

Bende ınofolıc combı kullanıyorum
Gebeliğe hazırlık için doktorum önermişti
Devam ediyorum hala

Merhaba kizlar hamile kalmadan önce folik asit takviyesi önemliymiş peki hangi markalar iyi kullanan tavsiye etmek isteyen varmiiiii bu konuda bana :)
Ben InoFolic Combi kullandım şu an 6 haftalığım hala kullanıyorum Ama bence doktoruna danışmalısın

Merhaba, ben ilk doktorumun tavsiyesiyle folidoce kullandım. Daha sonra kan tahlilleri neticesi tiroid ilacına başladığım için elimdeki bitince iyot içerikli bir ürün almak istedim. Şu an Folidays kullanıyorum. B12, B6, D3 ve iyot var ekstra olarak. Folidoce ye göre büyük tabi ki. Fiyatları aynıydı aşağı yukarı. Arkadaşların da dediği gibi kan tahlillerine göre ihtiyacınız neyse onu almanız daha mantıklı.
Bu arada ben hamile kalmadan önce de farkında olmadan folik asit alıyormuşum. Bağışıklığa ve cildime takviye amaçlı kullandığım multivitaminin içinde de folik asit varmış. Sonradan fark ettim.

İnofolic combi kullanmak pco olanlarin bebeği olmasını kolaylaştırıyor

Bende folbiol kullanıcısıyım çocuk tedavisi görüyorum. Özel doktorum verdi bana değiştirmeli miyim acaba?

Bende folbiol kullanıcısıyım çocuk tedavisi görüyorum. Özel doktorum verdi bana değiştirmeli miyim acaba?
Canım bende inofolic combiye başladım burdaki yorumlardan birde eczanelere sordum bı kaç tanesine hepside inofolic en güzeli dedi ben pcoyum onada iyi geldiğini söylediler rahimi hazirlayan bir ilacmis inofolic bakalım 2.ayimdayim folbiol en başta kullanmistim bidahada kullanmadım

Doktor bana imprly verdi 300 tl sizin pahalı dedikleriniz bana çok ucuz geliyor

Duymuştum bunu doktor bana folbiol yazmıştı ama o düşündürdü beni pek guvenemedim ona sağol canım :)
Doktorunuz pco olduğu için vermiştir folbiolu. Benim de tahlillere göre vermişti. Bende de pco var folbiol kullanıyorum.

Canım bana da imom diye bir takviye verdi içinde diğer vitaminler de var

Merhaba kizlar hamile kalmadan önce folik asit takviyesi önemliymiş peki hangi markalar iyi kullanan tavsiye etmek isteyen varmiiiii bu konuda bana :)
evde satilan katalog urunu folik asitlerden almayin da disaridan, eczaneden aldiginiz her urun guvenilir olur. internet satisi nasil tr de bilmiyorum tabi. butcenize uygun bir tane secin.

Merhaba canım ben ismini hatırlamadığım amaç fiyatı uygun olan sağlık ocağının önerdiği folik asitlerden kullanmıştım folidoce falandı sanırım adı .şimdi özelde doktora gidiyorum elanatal önerdi fiyatı 64 tl.sadece folik asit vitamini değil hepsini barındırıyor

Kullandığımdan 2 ay sonra hamile kalmıştım.
Ya bişey daha sorabilir miyim ben 26 Ekim'de regl oldum ama stresli bir dönemden geçiyorum o yüzden sanırım 9 gün sürdü reglim az az geldi öyle yoğun değildi yumurtlama günüm geçti o günleri degerlendirdim hep ama son 4 gündür bı mide bulantım oluyor başımda da hafif bir dönme oluyor acaba diyorum folik asitin yan etkisi olabilir mi geçen ayda kullandım ama bı etki göstermedi son 4 gündür bı garip oluyorum geceleri sabahları hep bulantı yaşıyorum sence nedir kuzum ya çok kafama takıldı acaba biraksammi folik asiti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…