Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sigorta karşılıyor mufolbiol kullanmıştım ben tavsiye ederim
folbiol kullanmıştım ben tavsiye ederim
Folbiol 5 mg olması lazım 400 mikrogram yeterli doktora sormadan/doktor vermeden kullanılmamalı.Sigorta karşılıyor mu
Tsekkur ederim cnımBen folattro kullanıyorum 55 tl civarıydı. Fiyatı daha uygum folik asitler de olduğunu bildigimden eczacıma sordum. Bin tane marka var neticede.Bi rane daha çok tercih edilen markayı aldı kıyasladı benim kullandığımda 2 3 tane daha falzadan vitamin varmış. Ben de kullanmaya devam ettim.
Adet gösterici özelliği var Mıeczacima sordum en cok vitamin hangisindeyse onu tercih etti folidays 30 kapsullu bitirsim 90.liya gectim memnunum![]()
Adet gösteriyor mu acaba suan gebe değilim hazırlık ıcın kullanıyorumFolidoce 400mcg kullaniyorum en iyisi folbiol gebelik icin cok fazla miligrami
Adet gösterici özelliği varmı inofolic gibiSolgar folic asit tamamen doğaldır biraz pahalı ve sigorta karışlamaz
Canım o tür bilgisi yazmıyor ama eczacınıza sormanızda fayda varAdet gösteriyor mu acaba suan gebe değilim hazırlık ıcın kullanıyorum
Adet olabilmek icin adete yakin zamanda progestan iciliyo canim 10 gun kala gebelik varsa zatn devam ediyo degilse ilac bitince de gebelik yoksa adet olunur folik asit sadece bebegin ilk 4 haftadaki gelisimine destektir ama illaki gebelik icin dersen innofolic var doktoruna sorabilirsin bitkisel hem folik asit hem yumurtaliga iyi gelir ozellikle pco daAdet gösteriyor mu acaba suan gebe değilim hazırlık ıcın kullanıyorum
Evet folbiol bide mg olarak çok fazla 5mg çok fazla bencede o kadar gerekmiyor yaniBana doktorum folidays verdi. Folbiolun çok iyi olmadığını söyledi. Devlet karşılıyor diye folbiol veriliyor genelde dedi.