• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık En iyi folicasit önerisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tugcesii

sukut-ü lisan selamet-i insan 🌺
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
327
652
28
Folica 30 tablet kullanan varmı ben suan kullanıyorum 3. Kutum ama internette bile Bilgi yok ben anlamadım folicasit önerileriniz varmı

hmm bundan emin değilim çünkü doktorum özeldi ve sgkli ışlem yapılmıyordu ama araştırın derim yaklaşık 10 ay kullandım

ben folidays kullaniyorum gecen hafta 90 kapsul 84.50 liraya aldim devlet karsilamiyor, dr bunu onermisti bana

Ben folattro kullanıyorum 55 tl civarıydı. Fiyatı daha uygum folik asitler de olduğunu bildigimden eczacıma sordum. Bin tane marka var neticede. 🤷🏻‍♀️ Bi rane daha çok tercih edilen markayı aldı kıyasladı benim kullandığımda 2 3 tane daha falzadan vitamin varmış. Ben de kullanmaya devam ettim.

Ben folattro kullanıyorum 55 tl civarıydı. Fiyatı daha uygum folik asitler de olduğunu bildigimden eczacıma sordum. Bin tane marka var neticede. 🤷🏻‍♀️ Bi rane daha çok tercih edilen markayı aldı kıyasladı benim kullandığımda 2 3 tane daha falzadan vitamin varmış. Ben de kullanmaya devam ettim.
Tsekkur ederim cnım

eczacima sordum en cok vitamin hangisindeyse onu tercih etti folidays 30 kapsullu bitirsim 90.liya gectim memnunum 😊

Folidoce 400mcg kullaniyorum en iyisi folbiol gebelik icin cok fazla miligrami

Bana doktorum folidays verdi. Folbiolun çok iyi olmadığını söyledi. Devlet karşılıyor diye folbiol veriliyor genelde dedi.

Adet gösteriyor mu acaba suan gebe değilim hazırlık ıcın kullanıyorum
Adet olabilmek icin adete yakin zamanda progestan iciliyo canim 10 gun kala gebelik varsa zatn devam ediyo degilse ilac bitince de gebelik yoksa adet olunur folik asit sadece bebegin ilk 4 haftadaki gelisimine destektir ama illaki gebelik icin dersen innofolic var doktoruna sorabilirsin bitkisel hem folik asit hem yumurtaliga iyi gelir ozellikle pco da

Bana doktorum folidays verdi. Folbiolun çok iyi olmadığını söyledi. Devlet karşılıyor diye folbiol veriliyor genelde dedi.
Evet folbiol bide mg olarak çok fazla 5mg çok fazla bencede o kadar gerekmiyor yani

Back