Kızlar merhaba,epilatörümü değiştirmek istiyorum ama ne alacağıma karar veremiyorum. Daha önce philipsin massage rechargeable'nı almıştım ama ömrü kısa sürdü.Hiç memnun kalmadım. sizin tavsiye edebileceğiniz kullanışlı,uzun ömürlü ve kılları iyi alan bir epilatör varmı?
braun kesinlikle TAVSıYE ETMEM ben en son çıkanını beşyüz milyona aldım tüm kıllarımı kırıyor haftalık almak zorunda kalıyordum paranızı çöpe atmayın kızlar.
Kızlar merhaba,epilatörümü değiştirmek istiyorum ama ne alacağıma karar veremiyorum. Daha önce philipsin massage rechargeable'nı almıştım ama ömrü kısa sürdü.Hiç memnun kalmadım. sizin tavsiye edebileceğiniz kullanışlı,uzun ömürlü ve kılları iyi alan bir epilatör varmı?
hiç bir epilatörü tavsiye etmem neden dersen epilatör kılları çekerken kıl kökleri patlayım çoğalıyormuş. yani kıllar da artış oluyor ayarıca kıl dönmesi ve batık oluşuyor en iyi yöntem sir ağda arkadaşım. bir bilene yaptır sürekli değer en azından...
braun berbat bir marka aldım kenarda duruyor çok kazıklandım hiçbir işe yaramıyor inanın hiç yani.. bir arakdaşım felix marka kullanıyorum diyordu o memnunmuş bilemiyorum artık ben kullanmadım