Çatlaklar En iyi el kremi hangisi ??:!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

ecce_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2010
38
0
selam arkadaslar ; ben su ana kadar dove ve arko bogurtlenlı yogurtlu el kremı kullandım ve ıkısındende sonuc alamadım. Ellerim catlıyor ustlerı putur putur oluyor sızce en etkılı el kremı hangısı önerilerinizi bekliyorumm.

bende de aynı sorun var, bende erak ediyorum.
Aslında çok kötü değil bu kremde ama çok çatlkalara karşı tam etkili değil.
Birde A-101 de bir krem satılıyor, zeytin yağlı onu beğenmiştim ben.

Kızlar "dalan-d'olive" zeytinyağlı el kremi kullanıyorum ve çok memnunum...

farmasi diye bir ürün var
kayıslısı ve kiralısı çok güzel
cireseptine kullandınmı nasıl yazlıyor tam olarak bilemiyorum

kullanmadım canım ama denemedıgımde ürün kalmadı ; birde kreme alıstırınca daha da kuruo eller her an istiyor..

cildiyeye göründün mü peki
cire septine baya güzel bir krem tüp şekilnde satılanları da var küçük beğenirsen normal olanınıdaalırsın

hayrr denemedim canm ama hemen alıcam kullanıcam burdanda paylasıcam deneyimimi cok tesk ettım

Kesinliklee AVON CARE gliserinli olan.hem hemen emiliyo,hem kokusu güzel hemde anında pürürsüz bir cild..herşeyi denedim ama hepisine bin basar vallaaa

caNım tsk ederım önerin için fakat bana avonun her turlu kozmetık urunu alerji yapıyor ozellıkle rujları ve bronze serisinde cıldımde once şişmeler sonrada pullanmalar oldu .

avon care yada avon pirinç yağlı kremleri özellikle pirinç yağlu krem zate n vazelin gibi yogun bir krem annemin elelri catlaklardan vs berbattı yumusaık bir derisi var suan , cildiyenin eridi krem bile işte yaramadı ne bepantenler vs surdu eline ama... dene bi zatn 4 5 tl tk lik bi el kremiydi sanrm

bebak acı badem sütü kremini önerdiler ,aldım bugun, bakalım işe yaracak mı

cildim cok kurudur banyodan sonra bebek yagi suruyorum..gunluk olarakta nivea q10 pkus kullaniyorum gayet guzel.tavsiye ederim.aksamlarida guzel kokulu vazelinli kremler var onu sur yat..bazende zeytinyagi ve limonla ov ellerini iyi geliyor.ben biraz emince fazla yagini bi havluyla aliyorum yatiyorum.birde pamuklu eldiven gecirebilirsin eline badi shopta var..boylelikle gece cok guzel nemlenir ve yumusar..

el ve dudak kreminde çok çeşit denemiş biri olarak "neutrogena" 'dan başkasını tanımam..tavsiye ederim..

Dalan Dolive kesinlikle harika zeytinyağ özlü..kokusu emiciliği mükemmel.fiyatıda çok uygun. kesınlıkle denemelisiniz

ewt cnm avon diyenler çok olmus abimin elleride öle çok çatlıo biraz gerçek zeytin yağı sür çok az masaj yap yedir sonrada avon kremlernden zaten kuru ciltlere özel olanı var onu al sür ve iice masaj yap yedir gerçketen çok ii..

dalanın zeytınyaglı ozlu el kremını kullanım sadece 50 kurus fiyatıda cok uygun

Arko nun vücut için olan kremleri özellikle fındıklı olanınını tavsiye ederim.

Vücut kremi kullanıyorum bne el için de. Çok da faydasını gördüm. sadece 1 kez srüyorum. ellerim yumuşacık.

Roc ve Neutregena'nın el kremleri çok iyi ama bahar ve yaz aylarında ağır kalıyor daha hafif bir el kremi olarakta Avon'un gliserinli el kremini kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…