- 5 Ekim 2009
- 750
- 14
- 40
-
- Konu Sahibi cottonheart
Bende makine isteyenlerdeniz ama hiç bir bilgim yok dikiş hakkında kursa mı gıtmelıyım kendım becerebılır mıyım ? Hang makıne ıyı sizce ?
ay ben de dikiş dikmek, dikiş makinası almak istiyorum. karar veremedim hala hangisini alacağıma. janome'ye ben de bakayım, bu konuyu okuyana kadar hiç o markayı düşünmemiştim.
merhaba cottonheart,kızlar sipariş ettim 2 gün sonra gelicek janome 423s (476 tl) aldım birde ovarlok aparatı aldım gelince sonuçları yazarım
kızlar fiyat araştırmamı biraz daha arttırdım şimdi yine iki makine arasında kaldım janomeyide çok iyi anlatıyorlar singer şu an uzak doğuda üretiliyormuş ve çok kalitesiz diyorlar doğrumudur acaba singer tradition 2273(434 tl) ve janome 423s(476tl) özellikleri hemen hemen aynı ama kararsız kaldım bu hafta almam lazım dikilicek işlerim var ne olur siz de duyarsanız haber verin birde janome yeni birşey çıkarmış 25 tlye bir aparat alıyormuşuz ovarlok yapabiliyormuş un kapanındaki mağazayla konuştum
Makinem çok güzel ben bütün gün dikiş dikiyorum sorun yaşamadım sadece ampulü yandı ama onuda Eminönüne(unkapanına) gidince almam lazım ben overloğumuda janome aldım overlok aparatı güzel ama değiştirip takması zor ben dışarıya hergün diktiğim için yeni bir overlok aldım ilki YUKİ ACME idi benimki 6 ayda bozuldu şu an bir köşede duruyor yeni overloğumdan çok mennunum JANOME MY LOCK 204 D zorla 630 a aldım(akraba vasıtasıyla) oda normalde 725 tl Türkiyede SEVİLMİŞLERDE ve DEMİRBİLEK makinede var internette satanlarda oradan alıyor piko 100 tanede aynı 150 tanede ayarlarıyla oynayıp çeşidini arttırabilirsin önemli olan kaç tane farklı desen seçeneği olduğu bir sorunun olduğunda yardımcı olurum konuyu her zaman takip edemiyorum özelden mesaj atabilirsiniz
Makinem çok güzel ben bütün gün dikiş dikiyorum sorun yaşamadım sadece ampulü yandı ama onuda Eminönüne(unkapanına) gidince almam lazım ben overloğumuda janome aldım overlok aparatı güzel ama değiştirip takması zor ben dışarıya hergün diktiğim için yeni bir overlok aldım ilki YUKİ ACME idi benimki 6 ayda bozuldu şu an bir köşede duruyor yeni overloğumdan çok mennunum JANOME MY LOCK 204 D zorla 630 a aldım(akraba vasıtasıyla) oda normalde 725 tl Türkiyede SEVİLMİŞLERDE ve DEMİRBİLEK makinede var internette satanlarda oradan alıyor piko 100 tanede aynı 150 tanede ayarlarıyla oynayıp çeşidini arttırabilirsin önemli olan kaç tane farklı desen seçeneği olduğu bir sorunun olduğunda yardımcı olurum konuyu her zaman takip edemiyorum özelden mesaj atabilirsiniz