• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama en iyi çikolata kahve hangisi?

onlyforjustice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2009
58
1
96
Bolu
hepinize merabalara.s.
1 haftadır saçımı çikolata kahveye boyamak istiyorum ama hangi marka alsam bi türlü karar veremedimkafamçokkarıştı
saçlarını çikolata kahveyle boyayan arkadaşlr!! hangi tür boyaları önerirsiniz??
saçım boyasız açık kahve renginde.

ben boyadımmmm.... paletteninkini aldım koyu bir renk parlak ve güzel ama koyu renk. eğer öyle olsun istiyorsan tavsiye ederim canım.... boyadıktan sonra fotonu koysana merak ettim şimdi ben....

geçen yıl kış aylarında kolestonun çikolata kahvesine boyadım,
çok güzel bi renk ,beğenerek kullandım...

Her markanın çikolata kahvesi de aynı değil..
Kimisi kızıl ağırlıklı,kimisi siyaha yakın kahve..
Bence en iyisi koleston ve Loreal casting..bunlar çok koyu değil..

önerileriniz için hepinize teşekkür ederim,opuyorumnanaktançok koyu istemiyrm ben de.
sevgili 2006model,loreal castingin rengi benim de çok hoşuma gitmişti.Paketteki rengin aynısı tutyor mu?sen kullandın mı hiç??
kolestonu da yıpratıyor die duymuştum.ikisinin arasında karar vericem galiba.

Koleston boyadım daha dün,hafif kızılımsı çikolata kahvesi ,tatlı parlak bir renk.

Ben Loreal castingin kumralını boyadım..Saçta herhangi bir yıpranma sözkonusu değil..
Aksine mis gibi ve yumuşak yapıyor..ama saçında beyaz teller varsa onları pek kapatmıyor..
Kolestonda öyle yıpranma falan yapmıyor..
Üstelik saçın boyasız ise daha güzel olur..Kutunun üzerindeki renk ,saç boyasız falan olursa ,ancak olur diye düşünüyorum..

Yok yıpranma olmadı saçımda.Zaten röfle üstüne boyadım.Röfleden dolayı bir yıpranma vardı ama çikolata kahve yıpranma yapmaz ki:)

Back