• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En İyi Çıkış Yapan KK Üyesi;

En İyi Çıkış Yapan KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    135
  • Anket Kapalı .

pinkstrap

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
30.831
47.062
798
Oylamalar 29 Aralık 2015'e kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)

- Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,

- Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,

- Açık ankettir (yani kime oy verdiğiniz görünecektir),

- Her kategoriden sadece bir üyeye oy verebilirsiniz,

- Adaylar alfabetik olarak listelenmiştir.

-En çok ismi verilen üyeler arasında listeler oluşturulmuştur.. Tüm kategorilerde 10 adet isim bulunmaktadır..

birikimci rahatına düşkün limoncu tabikisi:KK53:

geçen sene yaş kaç zipzipti, bu sene o olur

bu ödül benim olmazsa vallaha sabahtan akşama kadar evdeki çay kaşığına kadar anlatırım :KK53:
evet bu bir santajdır(şantaj değil, santaj)
şaka bir yana, oy veren arkadaşlara teşekkür ederim. rekabet ağır, oy verirken düşünmem lazım Hoppa herkese bol şans dilerim.

Benim icin cognitive cognitive kız kardesimdir.. beraber cok oyunu bozduk..

Dönen oyunlara ve bunu yapanlara karşı büyük bir mücadelemiz oldu sevgili Medcezir. Her ne kadar 2 yıllık üye olmamadan dolayı ; yılların sanatçısını yeni çıkış yapmış şarkıcı dalında aday gösterme gibi bir durum gibi görünse de ortak mücadelemizi baz aldığımızda bu bizim ilk "çıkışımız" olduğu için kabul ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum. asdfgh.

Dönen oyunlara ve bunu yapanlara karşı büyük bir mücadelemiz oldu sevgili Medcezir. Her ne kadar 2 yıl üye olmamadan dolayı ; yılların sanatçısını yeni çıkış yapmış şarkıcı dalında aday gösterme gibi bir durum gibi görünse de ortak mücadelemizi baz aldığımızda bu bizim ilk "çıkışımız" olduğu için kabul ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum. asdfgh.

Hahhshhha :70: mucadelemiz devam edecek sevgili cog.. paralel yapının nerde bir oyununu gorursen etiketleyerek destek iste lutfen..

Back