Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Grundig kullanıyorum çok memnunumHanımlar en iyi çamaşır kurutma makine markası nedir kullananlar ne önerirsiniz
Siemens marka camasir makinem var cok memnunum. Kurutma makinesi herhangi bi yipratma yapti mi kiyafetelrde. Ben ogrenciyken yurtta kullanmistim bi kac kez. Trikolari baya inceltip kiristirmisti, genel.kiyafetleri de yipratip cok kirsitirmisti. Tabi 10 yil gecti benim tecrubemden . Camasir kurutmak isinden kurtulmak istiyorum artik. Depremde evimizi kaybettik yeni eve almayi dusunuyorum siemensi oneririr misiniz?Siemens aldik memnunum
Siemens hangi model acaba ben de bugün aldm 8 kg lık bayiden.nette çok daha uyguna görünce biraz içim üzüldü gibi ama inşallah memnun kalırım da umursamamSiemens aldik memnunum
Giysileri küçülmesi mi yazmak istediniz, küçültüyor mu?Arçelik benim ki giysileri küçültmemesi dışında sorun yaşamadım
Aynen küçültüyor yanlış yazmışımGiysileri küçülmesi mi yazmak istediniz, küçültüyor mu?
Hala aynı fikirde misiniz peki , belli programlar mi küçültüyor? Küçülecekse kullanamayz kiAynen küçültüyor yanlış yazmışım
Benim çevremde kullanan herkes bunu söylüyor küçültüyor yani o kesin ona göre alınHala aynı fikirde misiniz peki , belli programlar mi küçültüyor? Küçülecekse kullanamayz ki