bir çok seçenek sunuyor. Pembe Mavi, Jimer, Hayat, Medicabil vs. Her hastanenin farklı bir fiyatı var. İyi olan şey, doğal veya sezaryen olması durumunda fiyat değişmiyor. Eğer doğal doğum olamayacaksa sezaryen yapıyor.
kesinlikle Nigar tam bir pişmanlık. benim de bir tanıdığım gitmiş ona. kadın ilk 2 çocuğunu doğal doğurmuş, 3.bebek için Nigar'a gitmiş. ne yapsa şaşırırsın? kadını kandırıp sezaryene almış. tarih vermiş, bu tarihte gel doğal doğum yapıcaz diye. kadıncağız da ortada sancısı yok bi şeyi yok gitmiş. hemen sezaryene almış. tam bir şark kurnazı. böyle taktik yapıyormuş anladığım.
bir de bana o kadar kaba davrandı ki, neden özel muayenehaneye gidiyorum diye burnumdan getirdi. soru soruyorum, "kendi özel doktorun var ya, ona sorarsın" diyo. sanki muayene ücretini ödememişim gibi...
28.haftada gittim, bu bebek asla dönmez, sen mecbur sezeryan dedi bana. o kadar çok psikolojimi bozdu ki, allaha havale ediyorum onu ve hakkımı helal etmiyorum. daha ortada fol yok yumurta yok, bebek dönmez diyo. sağolsun doktorum Tülay Erdoğmuş bana bir masaj hareketi gösterdi, 2 gün yaptım ve bebek döndü.