En iyi Bursa Kadın Doğum Doktoru

Sorunsuz bebeğine kavuşmuşsun çok sevindim. Bende 6 yıl önce 40+2 de sezeryan oldum. 1 cm açılma vardı suni sancı verildi ama hiç hissetmedim. açılma falan da olmadı. Bana da şu hareketleri yap açılma olsun şöyle masaj yap diyen biri de yoktu. doğal doğumu isteyen dr yanında yoksa kendi sancın gelmiyorsa otomatik sezeryana gidiyorsun. Şuan ssvd araştırıyorum ve senin yorumunu gördüm. Normalde jimer hastanesinde çalışıyor ama muaynaneside var anladığım kadarı ile dorukta da doğum yaptırıyor. Peki ücretleri hakkında bir bilgin varmı ? Jimerde doğum benim için baya külfetli olur.

ücretleri hastaneye göre değişiyor, o yüzden arayıp sorarsanız net bilgi alırsınız. ben jimerde yaptım doğumu, 6000 normal 6500 sezaryen dedi. normal doğum olmasını çok istedim ancak suyum geldi ve hiç açılmam olmadı. 30 saat bekledik, bebeğin kalp atışları düzensizleşince ve hiç açılmam olmayınca, Aytül hanım sezaryeni önerdi. istersen yine bekleriz dedi ama daha fazla beklersek bebek için risk olacağından yoğun bakıma alınacağını söyledi. bu yüzden ben de sezaryeni tercih ettim. ancak son ana kadar beklediğimiz için içim rahat bir şekilde sezaryene gittim. çok şükür sağ salim kavuştum bebeğime.

Görüştüm sekreteri ile ssvd olunca sadece jimerde yaptırıyormuş. Diğer hastaneler ssvd desteklemediği için yaptıramıyormuş. Şuan esentepe de gönül doyran a gidiyorum. ssvd destekleyen çok fazla dr var esentepede. Gönül hanımıda çok methettiler. Çokta sevdim çok sakin iç rahatlatan bir konuşması var bakalım. Sonu sezeryan bile olsa bebek kendi istediği zamanda geliyor en azında n ve sen son ana kadar beklemiş oluyorsun. İçin rahat bir şekilde sezeryana gitmek ile keşkeler arasında gitmek çok farklı. Allah hayırlısınız nasip etsin hepimize :)

6500 sadece jimer e mi ödediniz? aytül hanıma ne kadar ödeniz?

Gebe olduğunuz için mi gittiniz benim Bi yakınım çocuk sahibi olamıyor 5 senedir iyi Bi doktor arıyoruz önerebileceğiniz varımdır acaba

Şu mesajımdaki hatalı bilgilendirmeyi düzelteyim. Tükay Erdoğmuş kötü bir doktor. Sanırım belli bir tanıdığı kesim var, sadece onlara doğal doğum yaptırıp ilgileniyor.

Bana ise onca ödediğim paralara yazık etti.

Bebeğimi doğumdan sonra götürmeyin dedim, kaçırır gibi götürdüler.

Merhaba tavsiyeniz üzerine randevu almak istedim doktordan ama Tülay Erdoğmuş çıkmıyor Aytül Erdoğmuş olabilir mi

Tülay Erdoğmuş diye biri çıkmıyor Aytül Erdoğmuş olabilir mi ilk o çıkıyor yazınca kapalı bi bayan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…