Teşekkür ederim bende mustela düşündüm trendyolda baya iyi de demişlerde sonra vazgeçtim. Göz yakmayan olsa iyi olur hem vücut hem saç için kullanacağım. Sebamed kullandınız mı göz yakıyor mu iyi mi biliyor musunuzBen mustela kullanıyorum kötü diyemem ama kendimde denedim göz yakıyor hafif bir daha almam. Mustelanın losyonu cildindeki sivilcelere falan baya iyi geldi ama. Dererjan olarak ıni bayb yenidoğan kullanıyorum kokusuz şuanlık memnunum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En iyi bebek şampuanı hangisi?
- Konu Sahibi Kalpsev
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.479
- 548
- 33
Keşke en dandiğiyle başlamasaydın.Sen baya denemişsin sanırım şamlpuanları bende daha şimdiden dalin ve komili denedim anlamıyorum da iyi mi kötümü yüzü sivilce gibi neyden olduğunu da anlayamıyorum dalin yapıyordur dediler akrabalar bende elimde komili var onunla yıkıyorum 2 gündür hala aynı isilik mi yoksa şampuanlar mı yapıyor anlamadım
- 22 Mayıs 2012
- 10.730
- 29.621
- 798
Şampuanlar yapıyor olabilir mi sadece yüzünde varKeşke en dandiğiyle başlamasaydın.
- 14 Haziran 2023
- 7.003
- 22.156
- 268
- 33
Olabilir, şampuan yapar , yetiştin deterjanı yapabilir, yumuşatıcı yapabilir kıyafetlerinin pamuk oranına bak onlar yapabilir tenine temas eden kumaşlar... Her şey olabilir gözlemleyeceksinŞampuanlar yapıyor olabilir mi sadece yüzünde var
- 27 Ağustos 2022
- 4.622
- 7.792
- 88
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.479
- 548
- 33
Olabilir.Şampuanlar yapıyor olabilir mi sadece yüzünde var
- 26 Kasım 2022
- 1.091
- 1.722
- 63
- 30
Ben sebamed kullandım yenidoğanken kokusuz ve göz yakmıyor tam bir yenidoğan şampuanı. Şu an la Roche posay kullanıyorumTeşekkür ederim bende mustela düşündüm trendyolda baya iyi de demişlerde sonra vazgeçtim. Göz yakmayan olsa iyi olur hem vücut hem saç için kullanacağım. Sebamed kullandınız mı göz yakıyor mu iyi mi biliyor musunuz
- 9 Ekim 2023
- 1.304
- 1.868
- 53
- 27
Teşekkürler duru granül sabun kullanıyorum kıyafetlerine. Ya kıyafetlerden ya da Şampuanlardan sanırım bakacağımOlabilir, şampuan yapar , yetiştin deterjanı yapabilir, yumuşatıcı yapabilir kıyafetlerinin pamuk oranına bak onlar yapabilir tenine temas eden kumaşlar... Her şey olabilir gözlemleyeceksin
Teşekkür ederim dün sipariş verdim sebamed yeni doğan şampuanı aldım bakalım onu deneyeceğim yüzündeki sivilcecikler giderse büyük ihtimal Şampuanlardan oluyormuş derim. Sıcaktan değildir pek fazla giydirmiyorum Bi uzun kollu zıbın donu eldiven banyodan sonra sadece takım yeleklerinden giydiriyorum üşütmesin diyeBen sebamed kullandım yenidoğanken kokusuz ve göz yakmıyor tam bir yenidoğan şampuanı. Şu an la Roche posay kullanıyorum
Kaç aylık? Çok sıcak tutmuyorsanız ve isilik olma ihtimali düşükse, bu mevsimde pek ihtimal vermiyorum, alerji ihtimali üstünde durun.Nasıl anlıcam bilmiyorum. Yüzündeki sivilce gibi şeyler neyden oluyor anlamıyorum dalindendir diye komili ye geçtim sebamed geçmeyi düşünüyorum onların yaptığına da emin değilim sağlıkocağına götürdüm krem verdi
- 14 Haziran 2023
- 7.003
- 22.156
- 268
- 33
Mustela Avakadolu Yenidoğan Şampuanını kullanıyorumEn iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisi
- 4 Nisan 2024
- 78
- 32
- 3
- 35
- 10 Ekim 2019
- 2.872
- 2.360
- 133
- 34
- 12 Ocak 2021
- 4.456
- 18.695
- 158
- 30
Dalin benim oğlumu mahvetti cildi hassas bebeklere dalindir komilidir kullanmayın bazı bebeklerin cildi tepki göstermesede yinede bu şampuanlar çok kimyasal onlarada kullanmayın. ecowell aldım göz yaktı sonra minidolin aldım temiz içerik ve egzama vs için iyi geliyor ona geçtim kesildi o döküntüler şimdi mustela alıyorum büyüdüğü için. Deterjanda siveno alıyordum.
- 20 Ekim 2014
- 283
- 362
- 103
- 32
Şampuan olarak minoris ve ecowell den çok memnun kaldımm özellikle evowell çok gürleştirdi ve uzattı .En iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisi