Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızım 6 aylık ilk günden beri aptamil kullanıyorum memnunumArkadaşlar bebegim daha 20 günlük olabildigince emxiriyorum ama doymadıgindan mama da vermek zorunda kalıyorum şuan similac kullanıyorum nasıl bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Ben de en cok Hipp markasina guveniyorum. Olabildigi kadar saglikli oldugu fikrindeyim. Aptamil den uzak durun derimHipp en sağlıklısı diye biliyorum tabii mama ne kadar sağlıklı olursa artık , similac hakkında ise bilgim yok .
Aptamil in gdolu çıkan ürünü oldu .
MCanım benimde 2.5 aylık bi kızım var. Doğduğundan beri sütüm yetmediği için mama + meme olarak besliyordum.şimdi sadece mama ile besliyorum. Hero baby kullanıyorum İlk günden beri. Memnunum. Aslında bebeğine gire de değişiyor.Onun mamayı kabul etmesi önemli öncelikle. Biz değil onlar seçiyor aslında. Ben hero baby den memnunum.gaz problemi hiç olmadı kızımda. Yine de seçim yapmak önce bebeğine sonra sana kalmış canım :)
sadece internet üzerinde mi getirtiliyor . Hangi şehirdesiniz siz acaba , çevreden de temin edebiliyomusunuz? Eczane market vs...Benim bebeğim de sütüm yetmediği için mama yemek zorunda kalıyor.Ben ilk olarak aptamil verdim inanılmaz gaz yaptı çocuğum kıvrım kıvrım kıvrandı.Sonra aptamilin comformili denedim gazlı bebekler için özel olan mamasını fakat gazlı bebekler için özel üretilen bu mamaların şeker oranı çok düşük ve sanki içerisinde yağ varmış gibi bir koku var bu nedenle bebeğim severek içmedi vermekte çok zorlandım.Sonra hipp ye geçtim aptamile nazaran daha az gaz yaptı fakat bebeğim tadınj beğenmiyordu zorla veriyordum resmen.Daha sonra doktor önerisi ile evolvia a geçtik fakat ondada inanılmaz balık kokusu vardı kısa bir dönem içtikten sonra onuda beğenmedi ve ayrıca kabız yaptı.Şimdi çok şükür uzun araştırmalarımdan sonra Töpfer keçi sütü mamayla tanıştık.Meğer çocuğumu diğer mamalardaki inek sütü mahvediyormuş çünkü inek sütü sindirimş en zoe olan şeylerden biri.Ama keçi sütü öyle değil sindirim konusunda anne sütünü taklit ediyor diyebilirim.Fiyatı biraz daha pahalı bir mama ama umrumda değil,bebeğimin göbüşü rahat etti resmen huzur buldu yavrum.Üç günde bir kaka yapan çocuk gün aşırı kaka yapmaya başladı kendi kendine gaz çıkarmaya başladı,ve tad olarakta neredeyse anne sütü gibi o yüzden severekte içiyor.Kesinlikle şiddetle tavsiye ederim gazlı bebeği olan annelere.Piyasada golden goat diye bir marka var ama onla ilgili hep kabızlık şikayeti yazılmış o yüzden denemedim.Bu arada töpferin kendi sitesi var ordan siparişle temin ediyorum çünkü piyasada bulmak çok zor.Ve şöyle bir bilgide vereyim piyasadaki mamaların bir çocuğunun kullanım süresi 3 senelik.Töpferin kullanım süresi 1 yıl sadece.Buda onun içeriğinin ne kadar doğal olduğu konusunda ipucu veriyor.
Çok nadir eczaneler de bulunuyor bu nedenle netten sipariş ediyorum kendi sitesinden, kendi sitesinde iletişim numarasında bir numara var onu arayın sinem hanım diye bir bayan var her sorunuza cevap veriyor, bulunduğunuz şehirde hangi eczanelerde bulabilirsiniz onunda bilgisini veriyor, ben bu arada konyadayımsadece internet üzerinde mi getirtiliyor . Hangi şehirdesiniz siz acaba , çevreden de temin edebiliyomusunuz? Eczane market vs...