En iyi BB kremler

Değil canım cildim kuoru olduğu için görevli bayan all in one bb kremi tavsiye etti.Benim t bölgemde pembe minik pürüzlükler var.Kremi silerken makyaj temizleyiciyle o kısım biraz kızarıyor ama ertesi gün o kalmıyor.Yüzümde de bir kaç tane sivilce çıktı kullandıktan sonra ama o pudradan da olabilir ya da sıcaklardan da olabilir bilemiyorum.Ben kullanmaya devam ediyorum belirgin bir sorun olmadı.
Bu arada yanlış söylemiş olmayayım the body shopun bb kreminin kapatıcılığı iyi ama pudra ile sivilcelenme yaptı bende.:KK43:

skin79 un pembe olanını kullandım.. sonuç=sivilce...

garnier yağlı ve sivilceli ciltler için olanını aldım yeni kullanmaya başlıyorum bakalım umarım sivilce yapmaz...

cildim karma/yağlı ve sivilcelenmeye epey müsaittir..

skin79 un pembe olanını kullandım.. sonuç=sivilce...

garnier yağlı ve sivilceli ciltler için olanını aldım yeni kullanmaya başlıyorum bakalım umarım sivilce yapmaz...

cildim karma/yağlı ve sivilcelenmeye epey müsaittir..
Bence mineral fondöten kullanmalısın.

Bence mineral fondöten kullanmalısın.
ya onlar da inanılmaz pahalı oluyor, karşılamakta zorlanıyorum..

bir ara jane iradale in mineral pudrasını kullanıyordum cildimi çok güzel gösteriyordu ama lekeleri tam kapatamıyordu pudra sonuçta, ama kalıp gibi durmuyordu..

fondöten hiç denemedim yani mineral olan, böyle doğal duracak bir önerin varsa deneyeyim tatlım..

ya onlar da inanılmaz pahalı oluyor, karşılamakta zorlanıyorum..

bir ara jane iradale in mineral pudrasını kullanıyordum cildimi çok güzel gösteriyordu ama lekeleri tam kapatamıyordu pudra sonuçta, ama kalıp gibi durmuyordu..

fondöten hiç denemedim yani mineral olan, böyle doğal duracak bir önerin varsa deneyeyim tatlım..
Malesef kullandığım bir ürün yok.Ama denemiştim yüzümde çok hafif inanılmaz rahattı.Hassas sivilceye müsait ciltler için hep bu tür ürünleri öneriyorlar o yüzden.Çok pahalı ama değer bence :KK66:

aa hangisini denedin ki acaba tatlım?
The body shopun'kiydi. Virgin minerals diye bir fondoteni vardı.Fiyatı da 60 tl civarındaydı ama rengi uymadı. Çok az tonu var zaten.Ama tavsiye etmem tam mineral olmayabilir çünkü.Youngblood'a bakabilirsin istersen eczanelerde falan satılıyor.

The body shopun'kiydi. Virgin minerals diye bir fondoteni vardı.Fiyatı da 60 tl civarındaydı ama rengi uymadı. Çok az tonu var zaten.Ama tavsiye etmem tam mineral olmayabilir çünkü.Youngblood'a bakabilirsin istersen eczanelerde falan satılıyor.
Bir de özel günler tamam ama sivilceleriniz varsa fondotenle kapatmak yerine mutlaka iyi bir cildiyeye tedavi olun.Ben öyle yapacağım.Mineral de olsa hepsi var olan sorunu tetikler...

Bir de özel günler tamam ama sivilceleriniz varsa fondotenle kapatmak yerine mutlaka iyi bir cildiyeye tedavi olun.Ben öyle yapacağım.Mineral de olsa hepsi var olan sorunu tetikler...

canım yok benimki kontrol altında ama lekelerim var onlar için bir ürün kullanmak istiyorum ama o kullandığım ürün de sivilce çıkarıyor.. böyle bir problem bilmem anlatabildim mi...

sivilce yapmayan, leke kapatan, cilt tonunu eşitleyen birşey bulamam gerek..

body shop un sivilceli cilt serisinin bb si de var onu da denemeyi düşünüyorum garnier sivilce yaparsa.. virgin fondötenine de bakarım..

youngblood ı araştırmıştım bir ara ama anca bazı eczanelerde bulunabiliyor sanırım ve mineral fondöteni pudra fondöten gibiydi kalın tabaka gibi durmasından korktum... gerçi sonuçta youngblood ne kadar tabaka gibi durabilir ama ne bileyim işte pudra fondötenlere bakış açım böyle biraz .. :KK12:

canım yok benimki kontrol altında ama lekelerim var onlar için bir ürün kullanmak istiyorum ama o kullandığım ürün de sivilce çıkarıyor.. böyle bir problem bilmem anlatabildim mi...

sivilce yapmayan, leke kapatan, cilt tonunu eşitleyen birşey bulamam gerek..

body shop un sivilceli cilt serisinin bb si de var onu da denemeyi düşünüyorum garnier sivilce yaparsa.. virgin fondötenine de bakarım..

youngblood ı araştırmıştım bir ara ama anca bazı eczanelerde bulunabiliyor sanırım ve mineral fondöteni pudra fondöten gibiydi kalın tabaka gibi durmasından korktum... gerçi sonuçta youngblood ne kadar tabaka gibi durabilir ama ne bileyim işte pudra fondötenlere bakış açım böyle biraz .. :KK12:
Anladım canım o zaman bb krem en iyi alternatif .Çünkü mineral fondoteni eşit oranda dağıtmak zor olabiliyor.Bir yerde toplanabiliyor.Ama belki fırçalarla ya da süngerle falan çözülebilir bu sorun bilemiyorum...

Arkadaşlar 4 yıldır kullandığım bi BB Krem var. kore markası. tek kelime ile harika bir ürün. ben bunu kullandıktan sonra MISSHA nın bir çok ürününü aldım ve çok memnunum. Koreliler bu işi gerçekten biliyor. ilk zamanlar sadece internetten alıyrdum. missha tr diye internt sitelerinden sadece testerını alıp deneyebilirsinizde. şimdi sadece ankara da kentpark ve ankamall de 2 şubeleri var.kimyasalı en az olan bitkisel ağırlıklı ve içinde güneş koruma faktörü de olan bir BB krem. şiddetle tavsiye ederim.:KK9::KK9::KK9:
missha.jpg

Eklentiler

• missha.jpg
    missha.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 156
cilt tonunu dengeleyen bir sürü krem var. hangisini almalıyım bilmiyorum. cildim de hassas olunca kullanmaya korkuyorum. kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi. lekelerde var cildimde güneşten kaynaklanan :KK43:
benimde cildim çok hassas ve alerjik bir cilt. üstelik çok beyaz tenliyim. bana en iyi gelen MISSHA oldu. 4 yıldır da başka bir şey kullanmadım. harika bir ürün.

5420877_full.jpg

Maybelline Dream Fresh BB Cream
Maybelline Dream Fresh BB Cream, cilt tonuna uyum sağlayarak 24 saat nemlendirme sağlıyor. SPF 30 özelliği ile cildi güneşin zararlı ışınlarından bir kalkan gibi koruyor.
ben bundan kullandım ama beğenmedim, pullanma yapıyor, sanırım en iyisi garniermış kullanan varmı?

X