- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.132
-
- Konu Sahibi cekirdekcik
Ya peki en kisa tuyleri de aliyor mu? Yani gec cikarmasindan ote guclu bi agda istiyorum.Canım ben daha 1 cm bile büyümeden pürüzsüz alan bir ağdaya rastlamadım ama şunu tavsiye edebilirim.Bioder epidenin sirli ılık ağdası baya geç çıkartıyor.Adetin bittikten sonraki ikinci gün al 3 hafta rahat edersin.Tek tük çıkanlar olursa veetin soğuk ağda bantlarından yapıştır arkasından sür yağını mis gibi dolaşırsın.
En iyisi epilatör sanırım. En kısaları da alıyor, çıkmasını da geciktiriyor, seyrekleştiriyor da.Siz tuyleriniz buraz uzadiginda napiyorsuz ya hem atiyorum denize falan gireceksiniz?? Uzayana kadar tuyler denize mi girmiyosunuz( jilet surmek istemiyorum. Karartiyor bacaklarimi vee deli gibi kasindiriyor.
Epilatorum yok kiEn iyisi epilatör sanırım. En kısaları da alıyor, çıkmasını da geciktiriyor, seyrekleştiriyor da.
Ne kadar da samimisin :) Azcık azcık para biriktirirsin, ağdaya sürekli para lazım, ona bir kez. 100lira civarında bile iyi markalar var. Ama o zamana kadar ağda için inş yardım edecek birileri çıkar. Ben beceremiyorum ağda kullanmayıEpilatorum yok kiPara kazaninca alabilirim anca simdi agdaya mudavimiz :)
Bende yapmıyorEpilator kullanma derim
Çok batık yapıyor cunku
Hadi yaa supermisBende yapmıyorhayret ilk defa iyi bi farklılığım var
Eğer ki jiletten epilatöre geçerseniz batık yapıyor doğru ama kendimi bildim bileli ben bu işlere epilatörle başladım diye sıkıntı çekmedim sanırımHadi yaa supermis
Bende çok batık yapti
Ben uzun zaman önce bıraktım jilet i ya ağda yaptırıyorm ama tabi yazın agdayi beklemek olmuyo epilator de kiriyo mu napiyo kökleri batık olusuyo hepEğer ki jiletten epilatöre geçerseniz batık yapıyor doğru ama kendimi bildim bileli ben bu işlere epilatörle başladım diye sıkıntı çekmedim sanırımbi de batık olmasın diye epilasyondan bir gün önce liflenin yada keselenin falan deniyor.
Maalesef ağda için bir müddet beklemek gerekiyor.epilator batik yPiyor diye duymustum ben de. Ama yine de alicam ilerde :) Lazim olur. Kizlar anladigim kadariyla, bu sir agdalarin uc asagi bes yukari hepsi ayni. İlla tuylerin epey uzamasini beklemek gerekiyor ve her agda tuyleri tam alamiyor illa bi iki tuy kaliyor yani.
kadın olmak ne zor yaaaa her sey bize kisitli yani offfff...Maalesef ağda için bir müddet beklemek gerekiyor.
Sanırım tek çözüm lazer. O da maddiyat gerektiriyor.kadın olmak ne zor yaaaa her sey bize kisitli yani offfff...