Anket En ideal kadın boyu kaç cm'dir ?

En ideal kadın boyu

• Ankete Katılan
    603
Benden başka 1.75- 1.80 i seçen olmamış..Kendimi pek bir standart üstü gördüm.. :kedi: kaydirigubbakcemile3

bence 1.65 1.70 arası.çok uzuun hatun sevmiyorum bana göre 1.68 falan ideal.ayrıca ben 1.63 ün.eşime göre iyi boyum ama az daha uzun olsam kilo açısından ii olurdu

1.60 boyum ınce bı yapım var kendımı cok sevıyorum hıc uzun olayım dıye dusunmedım duz ayakkabıda hıc sevmıyorum sadece bazan

1.60 boyum ınce bı yapım var kendımı cok sevıyorum hıc uzun olayım dıye dusunmedım duz ayakkabıda hıc sevmıyorum sadece bazan

nekadar güzel önemli olanda bua.s

bende herzaman çok şükür derim, ve hiç "keşke" demedim, bana yakışan buymuşki 1.64 olmuşum..
a.s.

1.80 - 1.85 dicem aama Türk erkeği kısa oluyor ona ayak tabikide kısa bir erkek ve uzun bir kadın olamaz en idaol 1.70 xd

ben boyu degil işlevi diyeceğim ööööööööööööö lülülülülülü lülülülülülü

yemekte kimyon yatakta minyon kaydirigubbakcemile3

ben 1.65-1.70 arası dedim.çünkü bizim erkeklerimizde çok uzun değiller o yüzden çok uzun bir bayanı topuklu ayakkabıyla düşünün yanındaki erkekle hiç uyumlu bir görüntü ortaya çıkmazakannehir
kadın 1.80 düşünün 10 cm lik topukla oldu 1.90 türkiyede kaç tane 1.90 lık erkek var kifisfisfis
yani çok uzun kadın türkiyede eş bulmada zorlanırkaydirigubbakcemile3

Back