• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket en hosunuza giden anne bebek hayvan fotografini secermisiniz kizlar???

sizce hangisi en hos anne bebek fotografi kizlar???

• Ankete Katılan
    90
İncitanem belirtmek isterim ki! Tavuskuşlarının anaçlığını gösteren bir resim bulmak
imkansız gibi. Tavuskuşları kibirlerinden yavrularına bile uzak duruyor.
Tatlım sayende hayvanların anaçlıklarıyla ilgili epeyce bilgi sahibi oldum.
Teşekkürler....

bunu bilmiyodum sayende bende bisey ögrenmis oldum canimcigim cok saola.s.

Ben direkt kedi ve yavrusu diye gircektim konuya bi kedi delisi olaraktan...:jeyyar:
ama baktımki onlar yok en sondaki kaplan ve yavrusu onlara benzediği için onlara oy verdim...kaydirigubbakcemile3
Ama panda ve yavsusuda ikinci tercihim....:nazar:
Hayvanları seviyorum benya ayırt etmesem canım....:1hug:

10 numara,kızlarımla olan sevgimi yansıtıyo.bazen keşke yeniden içimde olsalar diyorum.çok seviyorum

Ben direkt kedi ve yavrusu diye gircektim konuya bi kedi delisi olaraktan...:jeyyar:
ama baktımki onlar yok en sondaki kaplan ve yavrusu onlara benzediği için onlara oy verdim...kaydirigubbakcemile3
Ama panda ve yavsusuda ikinci tercihim....:nazar:
Hayvanları seviyorum benya ayırt etmesem canım....:1hug:

tatlisim kedi yada köpek zaten genel tercihimiz hayatimizdada olanlar cocugncalikla onlar onlara sevgimiz zaten apayri deyisiklik olsun diye kedi köpegi koymadim acikcasia.s.

zuzuum hepsi birbirinden güzel.ben zürafa ve yavrusunu seçtim canım.yüreğindeki sevgi hiç bitmesin emi muck muck.kaydirigubbakcemile3

Bende pandayı seçtim. tek başına bile çok şirin yaratıklar zaten, kim derki ayı familyasından :)

bu da nedense kendimi hatırlattı bana. :)

animals13.gif

Back