• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket en hosunuza giden anne bebek hayvan fotografini secermisiniz kizlar???

sizce hangisi en hos anne bebek fotografi kizlar???

• Ankete Katılan
    90

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
208
41
İsviçre
hayvanlarda annedir
ve okadar hos kareler varki hem sizlerle paylasmak hemde en hosunuza gideni secmenizi istedim
umarim sizlerde begenirsiniz
hadi bakalim en hosunuza giden anne bebek fotografi hangisi ve nedenini yazarsaniz sevinirim
tsklera.s.

1numara-deve ve yavrusu

2numara-zürafa ve yavrusu

3numara-penguen ve yavrusu

4numara-kutup ayisi ve yavrusu

5numara-su aygiri ve yavrusu

6numara-koyun ve yavrusu

7numara-goril ve yavrusu

8numara-timsah ve yavrusu

9numara-panda ve yavrusu

10 numara-beyaz kaplan ve yavrusu

nasıl ayırayım ben şimdi bunları:çok üzgünüm:
hepsiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi:
deve dedim sonra yok zürafa yok panda yok öbürü.....
hepsiiiiii canım :lepi:
müthiş bir paylaşım teşekkürler çok hoşlar ama duygulandım valla ne yalan söyliyeyimsenağlama

4 numero seçtim
10 da güzel ama son kararım
4 :1closedeyes:
cnm sen bize bunları nie seçtirion ayıptır sorması amacın nedir delikafadulden

4 numero seçtim
10 da güzel ama son kararım
4 :1closedeyes:
cnm sen bize bunları nie seçtirion ayıptır sorması amacın nedir delikafadulden

özel bir amac yok sekerim ama hayvanlarda annedir ne bileyim konu annelik olunca bu resimlerde hosuma gitdi hem paylasmak hemde en hosunuza gideni merakdan yani:jeyyar:sengözlerimebaksanab

ayyy ellerine sağlık nerden buluyosun böle seyleri ya yaratıcı insan senii Şeniz
Hepside sevimli ama benim favorim 3 numara penguen ve yavrusu ne tatlı onlar öyle :1rolleyes:

nasıl ayırayım ben şimdi bunları:çok üzgünüm:
hepsiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi:
deve dedim sonra yok zürafa yok panda yok öbürü.....
hepsiiiiii canım :lepi:
müthiş bir paylaşım teşekkürler çok hoşlar ama duygulandım valla ne yalan söyliyeyimsenağlama

ben tsk ederim canim al bendende okadar hem tüylerim diken diken oldu hemde duygulandima.s.

2 , 3 ve 6 yı beğendim.
2. zürafaları çok beğenirim. inanılmaz güzel gözleri var. annesi çok sevgiyle öpmüş:) torpil geçip ona oy verdim.
3-6. çok uyumlu geldiler:)

ben hepsinide cok severek ve begenerek ekledim ama 8numara timsah ve yavrusunu oyladim
hele o hayvan okadar vahsiyken agzinda nekadarda güzel tasiyo yavrusunu ve fotografta inanilmaz güzel bence

hepside birbirinden güzeller ama arasından birini seçecek olursam panda ve yavruları çok şeker

Back