- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
İşyerinde yediğim için yapma gereği duymuyorum. 5 yıllık evlilikte 2kere ancak yapmışımdır
ben de cocuklu olarak iş hayatına döndüğümden beri sık sık yapıp iki günlük yemek derdinden kurtuluyom

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşyerinde yediğim için yapma gereği duymuyorum. 5 yıllık evlilikte 2kere ancak yapmışımdır
Cık cık, ben o toplara girmemOnu da sen yap inşallah![]()
Evine giriliyor muBiz de bir enişte var bitmeden yenisi yapılır asla evden eksik etmiyo halamız.
Güzel oylarım diyorsunCık cık, ben o toplara girmem![]()
Ben az gidiyom eşimin halasıEvine giriliyor mu![]()
Aynen, hiç bi oylamayı kacırmıyorumGüzel oylarım diyorsun![]()
Biz hepimiz verelim sonra yazalım bence menemenlerin yanına sonra bile bile oy vermek isteyen yine versin konuyu kendi haline bırakalım bence.
Cok sukur sevmeyen biri buldum bende sevmem ama arada yaparim benm sevmedgmi duyan nasil sevmezsin kuru sevilmezmi diyor daEvlendiğimden beri hiç kuru fasülye almadım. Sevmiyoz.
BencedeBiz hepimiz verelim sonra yazalım bence menemenlerin yanına sonra bile bile oy vermek isteyen yine versin konuyu kendi haline bırakalım bence.![]()
Biz hepimiz verelim sonra yazalım bence menemenlerin yanına sonra bile bile oy vermek isteyen yine versin konuyu kendi haline bırakalım bence.![]()
Yarın akşam 20.00 da açıklayalım mıBencede![]()
Olur bana uyar kizlarBiz hepimiz verelim sonra yazalım bence menemenlerin yanına sonra bile bile oy vermek isteyen yine versin konuyu kendi haline bırakalım bence.![]()
Kendimi yedirtmemZuhal Menemenin yanındaki ekmek![]()
En ucu güzel oluyor çıtır çıtırKendimi yedirtmem![]()
Ne kdr ekmek yedin soyle bakim menemenleEn ucu güzel oluyor çıtır çıtırgel seni menemene banam
![]()