Anket En Harika Menemeni Seçiyoruz

En harika bulduğunuz" Menemen Tarifi "hangisidir?

• Ankete Katılan
    95
  • Anket Kapalı .
kk birinci noteri kk birinci noteri 🤪
Öncesi
IMG-20200919-WA0007.jpg

Sonrası
IMG-20200919-WA0006.webp

Kız C Cay6 sen bana Menemen yaparsan fotosunu at demiştin, ben o zaman fotosunu çektim ama yüklemeyi unuttum 😂 aha da bu da benim güneşli menemenim. 😅 gerçi siz menemeni seçip başka kulvarlara yönelmişsiniz 😬

Eklentiler

• 233E44C9-D173-4313-ABAE-8BE0B96F8F4C.webp
    233E44C9-D173-4313-ABAE-8BE0B96F8F4C.webp
    67,8 KB · Görüntüleme: 59
Elimde kalan son sutlac gel onuda sana yar edeyim seve seve ... daha yaniklarini ilk tukettik 🤣

Benmde canim balik istiyor yaa sen nerden aliysen baliklarini dostm 😀
Pazarın ortasındaki balıkçıdan aldım. Her zaman barbun bulunmuyor bulmuşken alayım dedim 🥰

Kız C Cay6 sen bana Menemen yaparsan fotosunu at demiştin, ben o zaman fotosunu çektim ama yüklemeyi unuttum 😂 aha da bu da benim güneşli menemenim. 😅 gerçi siz menemeni seçip başka kulvarlara yönelmişsiniz 😬
Ay ben de nutellalı kekimi koyayım bari 😂
Ellerine saglik her ikisi icinde canimm
Valla menemen yarismasinda keyif aldik ben sonuncu olsamda hosumuza gitti bu is ama baska yarisma duzenlersek sende katil bize...

Pazarın ortasındaki balıkçıdan aldım. Her zaman barbun bulunmuyor bulmuşken alayım dedim 🥰
Hee cumartesileri aliyorsun ozaman pazar olmaynca nereden aliyorsun diye merak ettm aslnda ama en iyisi oradan almak taze olurdur en azndan ben istavrit ve levrekciym eskiden somonda alirdim da alinamaz hale gelmis masallah 😀
Ellerine saglk , guzel olmuslar

Ellerine saglik her ikisi icinde canimm
Valla menemen yarismasinda keyif aldik ben sonuncu olsamda hosumuza gitti bu is ama baska yarisma duzenlersek sende katil bize...
Hepinizin ellerine sağlık 🤩 bende sunum yok anam. Ciddili yarışma topiklerine bakıyorum da millette ne sunumlar ne süslemeler var. Ben öğrenci evinden hallice sunarım, utanırım 😂😂😂 ben size yancı olurum 😅

Back
X