- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.922
- 308
E vermediniz kiza patate o da öyle dedi. Ağlıyor şuanMaydanoz seviyorum dedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E vermediniz kiza patate o da öyle dedi. Ağlıyor şuanMaydanoz seviyorum dedi![]()
Kurban olurummmm işte beni düşünen bir dostttPerimin yemedigi patates benim bogazimdan gecmez![]()
Ee ne zaman yarışıyoruzKurban olurummmm işte beni düşünen bir dosttt![]()
Kıvır kıvırEe ne zaman yarışıyoruz![]()
Asena halt etmiş yanımdaKıvır kıvır.
At at çay ile beraber yerizoooo bu gözler hasetleniyor calci hanım
ellerine sağlık
ben de sana birazdan tatlımı cekip atcam![]()
![]()
Gönder komşum hele ne güzel görünüyor bu sütlaç yaw
Elimde kalan son sutlac gel onuda sana yar edeyim seve seve ... daha yaniklarini ilk tukettikGönder komşum hele ne güzel görünüyor bu sütlaç yaw
Pazarın ortasındaki balıkçıdan aldım. Her zaman barbun bulunmuyor bulmuşken alayım dedimElimde kalan son sutlac gel onuda sana yar edeyim seve seve ... daha yaniklarini ilk tukettik
Benmde canim balik istiyor yaa sen nerden aliysen baliklarini dostm![]()
Ellerine saglik her ikisi icinde canimmAy ben de nutellalı kekimi koyayım bari![]()
Hee cumartesileri aliyorsun ozaman pazar olmaynca nereden aliyorsun diye merak ettm aslnda ama en iyisi oradan almak taze olurdur en azndan ben istavrit ve levrekciym eskiden somonda alirdim da alinamaz hale gelmis masallahPazarın ortasındaki balıkçıdan aldım. Her zaman barbun bulunmuyor bulmuşken alayım dedim![]()
O kalp benim icin dimi
Hepinizin ellerine sağlıkEllerine saglik her ikisi icinde canimm
Valla menemen yarismasinda keyif aldik ben sonuncu olsamda hosumuza gitti bu is ama baska yarisma duzenlersek sende katil bize...