Cıvık yımırtayla birinci oldu birde trip atıyor oy vermediniz diye. Yaz günü cıvık yımırta mı yinir
Kadın sunumdan anlıyorCıvık yımırtayla birinci oldu birde trip atıyor oy vermediniz diye. Yaz günü cıvık yımırta mı yinir
Gözüm görmesin al götür ama eti benim kemiği seninKadın sunumdan anlıyorOnu bizim bölüme transfer ediyorum
Bana oy vermeyen arkadaşlara da teşekkür ederimkk birinci noteri E Efruzi Elhan @reyyanK @_Gulnihal_
Afiyet olsunbugün kuru fasulye pilav yarışması yapacaktıkben yaptım ama cekmedim
Hepsi benim olabilir miGözüm görmesin al götür ama eti benim kemiği senin
Afiyet olsunniye midemiz şenlenirdi azcık
Ben kime oy verdim hâlâ bilmiyorum.Bana oy vermeyen arkadaşlara da teşekkür ederimkk birinci noteri E Efruzi Elhan @reyyanK @_Gulnihal_
Kafamız karıştıBen kime oy verdim hâlâ bilmiyorum.
Edit: Merve' ye vermişim.
O yumurta pişmiş tamam mıCıvık yımırtayla birinci oldu birde trip atıyor oy vermediniz diye. Yaz günü cıvık yımırta mı yinir
Iki resim attim calcifere de bu tam pismedigi icin digerini ekleyelm dedk bende bileydim bunla yarisirdimKadın sunumdan anlıyorOnu bizim bölüme transfer ediyorum
İşte anlamayınca öyle görünüyorO yumurta pişmiş tamam mıbeyazını katmadıım.Sadece sarısı var
Gidelim buralardanKadın sunumdan anlıyorOnu bizim bölüme transfer ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?