- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.922
- 308
Cıvık yımırtayla birinci oldu birde trip atıyor oy vermediniz diye. Yaz günü cıvık yımırta mı yinir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cıvık yımırtayla birinci oldu birde trip atıyor oy vermediniz diye. Yaz günü cıvık yımırta mı yinir
Kadın sunumdan anlıyorCıvık yımırtayla birinci oldu birde trip atıyor oy vermediniz diye. Yaz günü cıvık yımırta mı yinir![]()
Gözüm görmesin al götür ama eti benim kemiği seninKadın sunumdan anlıyorOnu bizim bölüme transfer ediyorum
![]()
Bana oy vermeyen arkadaşlara da teşekkür ederim![]()
kk birinci noteri E Efruzi
Elhan @reyyanK @_Gulnihal_
Afiyet olsunbugün kuru fasulye pilav yarışması yapacaktık![]()
ben yaptım ama cekmedim
![]()
Hepsi benim olabilir miGözüm görmesin al götür ama eti benim kemiği senin![]()
Afiyet olsunniye midemiz şenlenirdi azcık
![]()
Ben kime oy verdim hâlâ bilmiyorum.Bana oy vermeyen arkadaşlara da teşekkür ederim![]()
kk birinci noteri E Efruzi
Elhan @reyyanK @_Gulnihal_
Kafamız karıştıBen kime oy verdim hâlâ bilmiyorum.
Edit: Merve' ye vermişim.![]()
O yumurta pişmiş tamam mıCıvık yımırtayla birinci oldu birde trip atıyor oy vermediniz diye. Yaz günü cıvık yımırta mı yinir![]()
Iki resim attim calcifere de bu tam pismedigi icin digerini ekleyelm dedk bende bileydim bunla yarisirdimKadın sunumdan anlıyorOnu bizim bölüme transfer ediyorum
![]()
İşte anlamayınca öyle görünüyorO yumurta pişmiş tamam mıbeyazını katmadıım.Sadece sarısı var
Gidelim buralardanKadın sunumdan anlıyorOnu bizim bölüme transfer ediyorum
![]()