Anket En Harika Menemeni Seçiyoruz

En harika bulduğunuz" Menemen Tarifi "hangisidir?

• Ankete Katılan
    95
  • Anket Kapalı .
Bak varya.... İçinden bile geçer anasını öper :KK53: :olamaz:
Neyse ki doğru nefes alıp vererek ihtiyacım olanı yedim içimdeki canavara ses verme diye telkinde bulunuyorum beynime. Jsjsjsjsjsjs 😂
Cok tehlikeli saatlerdeyiz zaten bu saatlerde mideden beyne farkli sinyal gidiyor yeee yeee diye 😀

Cok tehlikeli saatlerdeyiz zaten bu saatlerde mideden beyne farkli sinyal gidiyor yeee yeee diye 😀
İşte sende ellerini açıp önce Allaha sonra beynine yalvarıyorsun Allahım yedim de ne oldu selülitlerim alın yazıma ulaştı göbeğim den görünmez yerlerim oldu sen bu bahtımdan açık iştahımın önünü kes yaaaaaraabbbbii aminnnn. ❤️ :KK53: :olamaz:

İşte sende ellerini açıp önce Allaha sonra beynine yalvarıyorsun Allahım yedim de ne oldu selülitlerim alın yazıma ulaştı göbeğim den görünmez yerlerim oldu sen bu bahtımdan açık iştahımın önünü kes yaaaaaraabbbbii aminnnn. ❤ :KK53: :olamaz:
Menemen yedim bol tereyağlı :63:

Allahım selüliti sırtına kadar olan bir bacıma çıksın oda nasiplensin diye çekilişi başlatcam :deli:
O değil de kardeşim şok olmuş arıyo beni kafama bi şey mi düştü diye. Ben ara ara bir yazı paylaşırım arkadaşlar beni çekilişlere etiketlemeyin diye 🤣🤣

Hepimiz kraliceyiz cağnııımmm:KK36:

Dünden Beri Danilo bana bakıtyor ben ona :D Tek bende çıkıyor olamaz bu reklam dimi :D

Adsız.webp

Back
X