• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu En güzeli hangisi sizce ???

2. model şık duruyor çünkü lake
ama 3. model daha kullanışlı lakin suntalem olduğu için göz alıcı durmuyor
yaptırtabilme ihtimalin varsa 3. modeli lake olarak yaptır çok daha güzel olur
ayrıca 2. modeli yeniden yaptırtsan çok daha uyguna yaptırtabilirsin 6 milyar çok fazla bence

1.oda biraz nasil diyim cocuk isi gibi böyle yeni evliler icin daha kadinsi türünden bisiler güzel olmazmi?bu biraz rock tarzi gibi mi hi?aklinialirimsmile ama canli bir model ötekilere göre
2.cok basit klasik daha dogrusu söyle yeni tarzlar nasil olur?
3 de arkadaki renklerle göre güzel gözüküyor ama oda klasik:S
daha farkli seylere baksan ne biliyim sportif tarzlar yada agir tarzlar kisaca daha farkli kimsede olmayani sec derim bilmiyorum durum nasil ama(parasal) daha güzel farkli model sec kimsede olmayan yada az olanopuyorumnanaktan

Hepinize cevaplar için teşekkür ederim kızlar ama bu mobilyalara bakarken daha isteme olayı bile olmamıştı şimdi sözlüyüm kısmetse yaza dügünüm olacak mobilyalarımı gidip canlı görerek almayı tercih edecem ve farklı modellere bakacam ilgilendiğiniz için çok saolun

canım bende 2 noya bayıldım şimdiden alah tamamına erdirsinn diyorum mutluluklarrrrropuyorumnanaktan

Back
X