Yatak Odası Dekorasyonu En güzeli hangisi sizce ???

aslında düğünüme daha 1.5 yıl var :):):) ama ben çok meraklıyım bu mobilya işine sizinde begendiginiz beyaz krem yatak odası varsa resim ekleyin kızlar ben bunları buldum resimler biraz küçük olmuş üzerine basınca büyük hali gözüküyo :)

Son düzenleme:
2. fotodaki doğtaş carmen,bende çok beğeniorum ve sanırım bunu alıcam. fiyatını bilen varmı?

1. Modelin gardrop kapağındaki uzun bi çubuk üstünde kareden siyah herneyse çok acaip duruyor açıkçası. Göz tırmalayıcı. Sanki ışıklarda duruyomuşsun gibi:1ninca:
2. Model güzel ama onunda gardrobu çok sıradan.
3. Model bence hepsinden daha şık. Gerçi 2. modelin yatağını ekleselermiş bu modele daha güzel olurmuş ama bu haliylede güzel.zemuszemus

1. bende fazla begenmedim ama nette okadar baktım en güzeli bu 3 modeldi 1. aslanlar mobiya 2. doğtaş 3. ne acaba bilmiyorum ????

kesinlikle 2 benim de çok beğendiğim bir model bana daha kaç yıl olduğu bile belli değil ama bende çok meraklıyım merak etme yalnız değilsin zemuszemus

2 nin gardolabını beğenmedim ben bence 3 bide yatak odası alırken muhakkak bazalı alın derim bunların yatak ayakları çok çabuk bozuluyor benden tavsiye..​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…