Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pişi ve lokma bide lokmaya para veriyorlar çok uzuluyomNevreste yapmayin bana bunuuuu Bir izmirli olarak her sabah pisi yememek icin nefsimi torpuluyorum surekli zaten burda yemek basliklarina kolay kolay da ugramam ama pisi gorunce baslikta dayanamadim artik tabi ki mayali hamurdan yapilmali pisi, en taze ilk mayalamadan hem de (firindan hazir alinan mayalinin mayalisi hamurdan degil yani )
Ya direk sana laf etmis gibi olmusum, mesajlari okumadan yazmistim valla evde mayalayinca daha guzel oluyor benceEn guzeli fırindan aldığın ekmek hamuruyla olur net
Ben de ben dePişi ve lokma bide lokmaya para veriyorlar çok uzuluyom
Hahaha gormemişim bile alinmadim ben ufakken hep oyle yapardı annemle yengem alir gelirlerdi evde kahvaltılik ye iç sohbet muhabbet cok severim ustunu ısır içine doldur malzemeleri gömYa direk sana laf etmis gibi olmusum, mesajlari okumadan yazmistim valla evde mayalayinca daha guzel oluyor bence
Su an hamile olmadan aserdim resmenHahaha gormemişim bile alinmadim ben ufakken hep oyle yapardı annemle yengem alir gelirlerdi evde kahvaltılik ye iç sohbet muhabbet cok severim ustunu ısır içine doldur malzemeleri göm
Sabahtan kalan bim böregi vardi ona saldırdımSu an hamile olmadan aserdim resmen
Biz karar veremedik yardım alalım istedikNevreste yapmayin bana bunuuuu Bir izmirli olarak her sabah pisi yememek icin nefsimi torpuluyorum surekli zaten burda yemek basliklarina kolay kolay da ugramam ama pisi gorunce baslikta dayanamadim artik tabi ki mayali hamurdan yapilmali pisi, en taze ilk mayalamadan hem de (firindan hazir alinan mayalinin mayalisi hamurdan degil yani )
Hic yoktan iyidirSabahtan kalan bim böregi vardi ona saldırdım
Tabi ki mayali hamur, sasirmayin lutfen hanimlar yapan bana da bi gondersin hayrinaBiz karar veremedik yardım alalım istedik
Yarın herkes pişi yapacak
İlk mesajda mayasız pişi var.Ben denedim cidden güzel oluyorMayalı diyenler kızmasın ama daha kolay beklemedenTabi ki mayali hamur, sasirmayin lutfen hanimlar yapan bana da bi gondersin hayrina
Tabi ki daha kolay ama mayali kesinlikle daha guzelİlk mesajda mayasız pişi var.Ben denedim cidden güzel oluyorMayalı diyenler kızmasın ama daha kolay beklemeden
Aynen öyle canım tadı çok başka oluyor:)Tabi ki daha kolay ama mayali kesinlikle daha guzel