- Konu Sahibi Moonlight25
Kizlar ben kabarik olan parfüm listemi minimalize etmek icin Öncelikle merak ettigim parfümler konusunda size danistim ama cevap alamayinca dedigim gibi farkli yollardan o parfümlerin bana uygun olup olmicagini veya begenip begenmicemi arastirdim. Tesadüfen bir sayfa buldum. Koku notalarina, o parfüme benziyen parfümlere, veya merak ettigim parfümü kullanlarin o parfüm disinda en cok hangi parfümü tercih ettigine ve o parfümün reklamina baktim.
Biliyorum parfüm böyle alinmaz zaten benim amacimda önce su listesi minimalize etmek.
Ama nekadar ilgi cekici ve güzel parfüm reklamlari oldugunu gördüm.
Simdiye kadar benim en cok begendigim parfüm reklamlari
Giorgio armani Acqua Di Gioia
bir parfüm reklami bukadarmi güzel olur ya. Reklama basladiginda sanki bir film basliyor saniyorsunuz. Manzara bana twlight filmini hatirlati :) Bunlari yazarken tekrar bir göz atiyim dedim reklama arkadaki fon müzigi bu sefer dikkatimi cekti:)
müzikde twilight vari...kendimi twlight filminin ortasinda hissetim desem yalan olmaz :)
Reklami hazirlayanlar gercekten cok güzel is cikarmislar ellerine saglik cünkü izleyenenin ilgisini cekmemesi mümkün degil. Eger zamaniniz varsa bir bakin derim ve eger bu parfümü kullandiysaniz yorumlarinizi sabirsizlikla bekliyorum
Lolita lempicka bu reklamda cok hos güzel düsünülmüs kendinizi bir masalin ortasinda hissediyorsunuz bu reklamda da
Nina ricci nina ayni lolitanin reklamindaki gibi bir masalin ortasinda hissediyorsunuz
Aklima ilk gelen üc reklam
Peki sizin en begendiginiz parfüm reklami hangisi ?
Biliyorum parfüm böyle alinmaz zaten benim amacimda önce su listesi minimalize etmek.
Ama nekadar ilgi cekici ve güzel parfüm reklamlari oldugunu gördüm.
Simdiye kadar benim en cok begendigim parfüm reklamlari
Giorgio armani Acqua Di Gioia
bir parfüm reklami bukadarmi güzel olur ya. Reklama basladiginda sanki bir film basliyor saniyorsunuz. Manzara bana twlight filmini hatirlati :) Bunlari yazarken tekrar bir göz atiyim dedim reklama arkadaki fon müzigi bu sefer dikkatimi cekti:)
müzikde twilight vari...kendimi twlight filminin ortasinda hissetim desem yalan olmaz :)
Reklami hazirlayanlar gercekten cok güzel is cikarmislar ellerine saglik cünkü izleyenenin ilgisini cekmemesi mümkün degil. Eger zamaniniz varsa bir bakin derim ve eger bu parfümü kullandiysaniz yorumlarinizi sabirsizlikla bekliyorum
Lolita lempicka bu reklamda cok hos güzel düsünülmüs kendinizi bir masalin ortasinda hissediyorsunuz bu reklamda da
Nina ricci nina ayni lolitanin reklamindaki gibi bir masalin ortasinda hissediyorsunuz
Aklima ilk gelen üc reklam
Peki sizin en begendiginiz parfüm reklami hangisi ?