en güzel oriflame parfümü??

Bende oriflame danışmanıyım..Kırmızı divine diyorum.....

Bu kokuları bilen varsa bana acil yardımcı olabilir mi bayanlarr ??
Oriflame giordani gold shine, eclat, enigma, volare kokularını bilen kullanan var mı? Ben 2 tanesini almayı düşünüyorum sadece içeriğinde neler olduğuna baktım kokularını bilmiyorum.yönlendirirseniz 2 alacağımm

giordiani white gold,dıvıne,amber bu üçü bayan kokularında en çok tutanlar ve satanlar danışmanım.:)

Kızlar şu parfümleri önerir misiniz?

Enigma Kırmızı
Sparkle İn Paris (set halinde)
Eclat women ve eclat weekend
Paradise edp

erkek için de Fuse?

Kızlar paradise, eclat klasik, vip night ve eclat weekend'ı denedim.
eclat weekend tek kelimeyle mükemmelllllll bu fiyata bu kalite beklemiyordum işin açığı... çiçeksi bir koku ve baya kalıcı oldu bende.
ikinci sırada Paradise. çiçeksi odunsu sevenler ve az buçuk kalıcılık isteyenlere önerilir.
üçüncü olarak vip night. gece de gündüz de kullanılır. bu da çiçeksi odunsu ama odunsuluğu daha baskın paradiseye göre.
ve eclat klasik. koku güzel hoş ama bir saat bile kalmadı benim tenimde. ben kokuyu beğendim ama etrafımdakiler pek beğenmedi bir de... :/

daha sırada denemek istediğim pek çok parfüm var, mesela yeni şişesiyle volare süper görünüyor. divine mavi şişeyi de hala deneyemedim baharda denerim artık :)
Ocak kataloğu için: http://www.katalog.oriflamekatalogu.gen.tr/2013/12/oriflame-ocak-katalogu-2014.html

Son düzenleme:
merak ettım kokuyu denıcem mutlaka

dancing lady, muse, love potion, volare bugüne kadar denediklerim. muse her zaman ilk sırada menekşenin o saf kokusu kendimi çok iyi hissettiriyor...

Kızlar Şubat ayı kataloğunu bi sitede yayınlamışlar çok güzel görünüyorrrr Hepsinden alasım geldi yeminlen
https://www.orikatalog.com/oriflame-katalogu/oriflame-subat-katalogu-2014/

Bu arada volare edp ocak ayında indirimde, 1 alana 1 bedava kampanyası var şu an. iki tanesi 40 tl ye geliyor. ama kokuyu hiç bilmiyorum, bilen deneyen var mı???? şişesi tasarımı cidden güzel

yeni çıkan voleranın kokusunu bilen varmı kızlar acilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…