bu renkleri elde etmek için hangi boyayı kullanmak lazım acaba hiç karamel boyayan yokmu keşke paylaşsalar
Eki Görüntüle 385771 Eki Görüntüle 385772 Eki Görüntüle 385770
ben bennn palette çikolata karamele boyadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu renkleri elde etmek için hangi boyayı kullanmak lazım acaba hiç karamel boyayan yokmu keşke paylaşsalar
Eki Görüntüle 385771 Eki Görüntüle 385772 Eki Görüntüle 385770
süper olmuş aralara balyajda olsa olur çok güzelllllllllll güle güle kullanın
bu boyanın içinde fazla kızıllıklar var sanki :44:
eklediğim resimler tek renk değil karışımdır sanırım.
süper olmuş aralara balyajda olsa olur çok güzelllllllllll güle güle kullanın
buda benim altın karamel saçlarım pelette deluxe altın karamel Eki Görüntüle 386379
benim şuan bu renk değil artık sarı balyajlı ama onu kendim boyamıştım çokta güzel tutmuştu altın yansımalı olmuştu zemindede açık kahve tonlarında bişeydi 7.5 açık karamellede boyadım ama bunun kadar canlı altın yansımalı değil bulursan bundan boya bulması biraz zor ama açık karamelde işini görür bu renge benziyor cnm açık yada koyu tutması zemin saç rengine bağlı ama açık kahve tonlarındaysa altın karamelden bir ton iki ton açık oluyor
açık kumral tonlarında saçlarım bakır yansımalı aslında beyeniyorum ama karamelide merak ediyorum demek dore yansımalı çok işime yarayacak bu bilgiler tekrar çokkkk teşekkürlerbenim şuan bu renk değil artık sarı balyajlı ama onu kendim boyamıştım çokta güzel tutmuştu altın yansımalı olmuştu zemindede açık kahve tonlarında bişeydi 7.5 açık karamellede boyadım ama bunun kadar canlı altın yansımalı değil bulursan bundan boya bulması biraz zor ama açık karamelde işini görür bu renge benziyor cnm açık yada koyu tutması zemin saç rengine bağlı ama açık kahve tonlarındaysa altın karamelden bir ton iki ton açık oluyor
ay ılk resım ve acık tondakı halıne byılldım :) ne olakı bunların adı
karamelin üzerine ne renk balyaj gider?
ilk resimdeki altın karamel canım.
canım sen boydan anlıyorsun sanırım:) ben koyu kmralım. hıç boya yapmadım şimdıye kadar. ama actırmadan bal köpüğüne boyasam nasıl bır sonuç çıkar ? :)