• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama En güzel karamel saç renklerini paylaşalım.

$SDC13432 (2).JPG $SDC13444.JPG
bu renkleri elde etmek için hangi boyayı kullanmak lazım acaba hiç karamel boyayan yokmu keşke paylaşsalar:16:

Eki Görüntüle 385771 Eki Görüntüle 385772 Eki Görüntüle 385770

ben bennn palette çikolata karamele boyadım

benim şuan bu renk değil artık sarı balyajlı ama onu kendim boyamıştım çokta güzel tutmuştu altın yansımalı olmuştu zemindede açık kahve tonlarında bişeydi 7.5 açık karamellede boyadım ama bunun kadar canlı altın yansımalı değil bulursan bundan boya bulması biraz zor ama açık karamelde işini görür bu renge benziyor cnm açık yada koyu tutması zemin saç rengine bağlı ama açık kahve tonlarındaysa altın karamelden bir ton iki ton açık oluyor :12::12:

Son düzenleme:
benim şuan bu renk değil artık sarı balyajlı ama onu kendim boyamıştım çokta güzel tutmuştu altın yansımalı olmuştu zemindede açık kahve tonlarında bişeydi 7.5 açık karamellede boyadım ama bunun kadar canlı altın yansımalı değil bulursan bundan boya bulması biraz zor ama açık karamelde işini görür bu renge benziyor cnm açık yada koyu tutması zemin saç rengine bağlı ama açık kahve tonlarındaysa altın karamelden bir ton iki ton açık oluyor :12::12:

çok ama çok sağol tam aradığım renkti saçımı yeni evde açtım 8.1 le boyadım ama hala bakır yansıma var saçımda haftaya bu renge boyayacağım ama saçlarımı önce kestirmem lazım uçları çok yıpranık saçımın aslında selectivenin 8.033 nolu güneş sarısı da ilgimi çekti ama o bunun kadar güzel olmaz sanki:64:

:16:
açık kumral tonlarında saçlarım bakır yansımalı aslında beyeniyorum ama karamelide merak ediyorum demek dore yansımalı çok işime yarayacak bu bilgiler tekrar çokkkk teşekkürler:16::16::16:

peki sürekli siyah saç kullanmış esmer birine önce karamel ve ilerleyen zamanlardada bal köpüğü saç rengi önerir misiniz?

ayy guzel bı soru olmus bnde esmerım sıyah saclı sıyah kaslı esmer tenlı bazıları bal kopüüyakısır dıyo bıde karamel her tene yakısır dıyolar ama bılmıyorum bnde

karamelin koyu tonlarını ve altın karameli esmerlere daha çok yakıştırıyorum ben.
bal köpüğünü de buğday tenlilere yakıştırıyorum.

Back