En guzel gunum mahvoldu :(

Asud

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2007
1.611
6
358
İstanbul
Hayatimin en guzel ikinci gununu yasamayi umut ediyordum. Digeri ilk dogumum :) Plesanta previa nedeniyle doktorumu, doguma 1,5 ay kala degistirip memorial'a basladim. Perinotologa gittim orada. Ama maalesef hersey kotu gitti. Epiduralin butun komplikasyonlari olustu. Agri pompasi calismiyor dedigim hemsireler beni takmadi. Sonra tikali oldugunu anladiklarinda telas yapip iki siringa epidural ilacini verdiler. Bir de bacaktan agri kesici. Sonuc bacaklarimi sabaha kadar hissetmedim. Bugun 15. gun ve bas agrilarim ve bacaklarimdaki odem devam ediyor. ilk dogumumda genel olmustum ve ilk gece hemen ayaga kalkmistim. simdi perisan oldum. Bu arada taburcu olana kadar doktor gormedim.
HAstanede tadilat verdi ve sabah 8:00 de matkap sesiyle uyaniyorduk. Telefonlar sikayetler son gun susturabildik. o da bana yaramadi.
Paramla rezil oldum. uyku uyutmadilar bana gunduzleri. Ki ne kadar gereklidir biliyorsunuz.
Hastane, doktor, anestezi uzmani cok dikkatli secilmeli. Yoksa boyle perisanlik da cekebilirsiniz. Hastanenin kac plus oldugu da onemli degilmis bunu ogrendim aci bir sekilde.
Ama cok sukur kizim iyi :)

canım önceklile geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun kızınız malasef canım ama epidural doğumlarda böyle sorunlarla karşılaşılabiliyor malesef canım inşallah en yakın zamanda toparlanırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…