• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel Günleri Zehir Olanlar

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
123
İzmir
Ben 14 Eylül de evleniyorum. Şuan en mutlu heyecanlı olmam gereken günler ama benim zehir oldu zehir. Bıktım artık içimden hüngür hüngür ağlamak geliyor. Kafayı sıyıracağım az kaldı. Maddi sıkıntılarımız var. İşsizim bir taraftan iş peşinde bir taraftan hazırlıklar peşinde koşturuyorum. Babam kayıtsız olduğu ilgilenmediği gibi birde her şeye kulp takıyor. Ev aradık günlerce kiralık ev o kadar az ki zar zor bir tane bulduk neyse içimize sindi. Evler başlıyor zaten 750tl den kimse bir halt bilmiyor tutturmuşlar pahalı tuttunuz bilmem ne. Nişanlımın işi iyi borç olmasa tek maaşla bile zorda olsa geçinebilecek durumda. Herkeste bir laf bunlar nasıl geçinecek kız işsiz(benden söz ediyorlar). Her şeyi biliyorum farkındayım zaten dert ediyorum. Birde insanlar üzerime üzerime geliyorlar. Artık o kadar yoruldum ki manen evlenmekten vazgeçmek istiyorum. Nişanımı burnumdan getirdiler. Nikahımıda aynı şekilde burnumdan getirecekler. Elini nereye atsan para. Onu yaptınız mı bunu yaptınız mı? Ay o öyle olmaz ay o pahalıymış ay o şöyle böyle. Her şeyin en ucuzuna kaçıyorum. Fazla borç birikmesin istiyorum. Millet oturduğu yerden konuşuyor ne kolay ya biride kalkıp bir eksiğiniz var mı diye sormuyor. Babam deseniz anneme geçen gün sen artık pirincini şekerini taşırsın ona demiş. Benden bahsediyor ya öz kızından. Bana verdiği değer bu kadar işte. Yazık ya valla yazık. İnsanların gerçek yüzü böyle zor zamanlarda belli oluyor kim olursa olsun. Çok doluyum çok inanın iştah kalmadı. Ellerim titriyor sinir hastası oldum şu bir ayda. Ne yapayım ben vazmıgeçeyim evlilikten. Gözüm korkuyor içim sıkılıyor geceleri uyuyamıyorum. Kimse anlamıyor herkes aç kalcaksınız diyor. Nikaha kadar hastanelik olmazsam iyidir:43:

Ben 14 Eylül de evleniyorum. Şuan en mutlu heyecanlı olmam gereken günler ama benim zehir oldu zehir. Bıktım artık içimden hüngür hüngür ağlamak geliyor. Kafayı sıyıracağım az kaldı. Maddi sıkıntılarımız var. İşsizim bir taraftan iş peşinde bir taraftan hazırlıklar peşinde koşturuyorum. Babam kayıtsız olduğu ilgilenmediği gibi birde her şeye kulp takıyor. Ev aradık günlerce kiralık ev o kadar az ki zar zor bir tane bulduk neyse içimize sindi. Evler başlıyor zaten 750tl den kimse bir halt bilmiyor tutturmuşlar pahalı tuttunuz bilmem ne. Nişanlımın işi iyi borç olmasa tek maaşla bile zorda olsa geçinebilecek durumda. Herkeste bir laf bunlar nasıl geçinecek kız işsiz(benden söz ediyorlar). Her şeyi biliyorum farkındayım zaten dert ediyorum. Birde insanlar üzerime üzerime geliyorlar. Artık o kadar yoruldum ki manen evlenmekten vazgeçmek istiyorum. Nişanımı burnumdan getirdiler. Nikahımıda aynı şekilde burnumdan getirecekler. Elini nereye atsan para. Onu yaptınız mı bunu yaptınız mı? Ay o öyle olmaz ay o pahalıymış ay o şöyle böyle. Her şeyin en ucuzuna kaçıyorum. Fazla borç birikmesin istiyorum. Millet oturduğu yerden konuşuyor ne kolay ya biride kalkıp bir eksiğiniz var mı diye sormuyor. Babam deseniz anneme geçen gün sen artık pirincini şekerini taşırsın ona demiş. Benden bahsediyor ya öz kızından. Bana verdiği değer bu kadar işte. Yazık ya valla yazık. İnsanların gerçek yüzü böyle zor zamanlarda belli oluyor kim olursa olsun. Çok doluyum çok inanın iştah kalmadı. Ellerim titriyor sinir hastası oldum şu bir ayda. Ne yapayım ben vazmıgeçeyim evlilikten. Gözüm korkuyor içim sıkılıyor geceleri uyuyamıyorum. Kimse anlamıyor herkes aç kalcaksınız diyor. Nikaha kadar hastanelik olmazsam iyidir:43:
Allah korusunn.. Bende evlilik yolundayım aynı sorunlar herkesde oluyor inan bana. Ama huzurunu bozmayacaksın..
Görmeyeceksin, duymayacaksın ve kafana hiç bişey takmayacaksın. Böyle yaparsan hem nişanlını üzersinn, hem de kendin solar gidersin..
Allah yardımcın olsunn
:nazar:

Allah korusunn.. Bende evlilik yolundayım aynı sorunlar herkesde oluyor inan bana. Ama huzurunu bozmayacaksın..
Görmeyeceksin, duymayacaksın ve kafana hiç bişey takmayacaksın. Böyle yaparsan hem nişanlını üzersinn, hem de kendin solar gidersin..
Allah yardımcın olsunn
:nazar:
Yansıtmıyorum ona yoksa her şey daha zorlaşır. O da her şeyin farkında birde ben umutsuz umutsuz konuşup onunda moralini yerle bir etmek istemiyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.

canım benim Allah yardımcın olsun benm düğünümde 9 unda senn sorunlarına benzer olmasada benmde bin tane kocaman sorunlarm vr seni çok çok iyi anlıyorum inşallah atlatıcaz bugünleri her zaman eşinle geçirceğin güzel vakti düşün ve sabır dile Allahtan ben öyle yapıyorum bi nebzede olsa rahatlatyorm kendmi cnm

Duymazdan görmezden geleceksin canım onlar söyledikce sen gül gec hatta yüzlerine karsı gül..zaten bu millet varya mutlaka can sıkacak birsey bulur..inan bana hersey mükemmel olsaydı bile söylenecek birsey bulurlardı..böyle yaparsan hem ikinizede zarar verirsin hemde şu tatlı güzel günleri sıkıntıyla gecirirsin..bırak bosver akıl vereceklerine para versinler :27:

çok iyi şeyler de yapsan , kötü de yapsan her zaman insanlar bir şeyler buluralar en güzel günlerini insanlarının dediği laflarla hiç mahvetme , ne kadar iyi de yapsan yaranamazsın muhakkak bir şey bulurlar. benim ablamında inanlmaz borcu var ama işte hayat şartları maalesef bu şekilde , sen o konuşanlara inat eşinle rahar rahay hayatının , evliliğinin tadını çıkarr..

Mutluluklar şimdiiden canım

canım benim inan bana herkezte olan şeyler..
Rabbim beterinden korusun.. bu el alemde ne biçim konuşuyo yeni evlenecek olan biriyle.. aç kalacakmışsınız..
ileriyi görebiliyomuymuşlar:95:

içine atma,ağla,bağır çağır,sevdiğinle dertleş ama içine atma.. boş yere zehir etme günlerini.. yarını göreceğimiz belli değil,o yüzden sıkma canını,duanı et,sevdiğine kavuştuğun günleri görürsen daha ne istersin ki..
elbet Rabbim yardım eder:nazar:

Sen hiç etrafa kulak asma. Onlar geçindirmeyecek seinin evini. Düğün bittiğinde o kunuşanların hepsi teker teker yok olcak. Sen ve eşin kalcaksın. Masrafa girmeyerek en doğrusunu yapıyorsun. Çünkü borçlar size kalcak gene :31:
Ben de evlendiğimden beri çalışmıyorum. Çok şükür Allah'a gayet rahat geçiniyoruz. Tabi ki çalışsam daha da güzel olcak, ama bulamadım iş. Bi sürü talihsizlik vs. :6: Önemli olan sizin evinizde kendi kendinizin tasarrufunuzu yapmanız, gereksiz masraftan kaçınmanız..
O konuşanlar hep konuşur. Evlendikten sonra da sana ne diyecekler biliyor musun. Hala iş bulamadığını varsayıyorum, seni gördükleri yerde çocuk yap, geç kalma diyecekler. Nasıl geçineceksiniz falan hepsi yalan olcak. Çocuğun masrafını nasıl karşılarsınız düşünmezler bile.Bunları konuşanlar hep olcak. Sen de alışcaksın bir zaman sonra. Kendini üzmeye değmez. Ben de çok bunalım yaşadım sırf bu iş bulamadın mı sorusu yüzünden. Taa nerden arkadaşım arıyordu sırf bu soruyu sormak için. Sonra da arkasından çocuk yapsana diyorlar. Bu ne yaman çelişki :10: Ben de iş bulayım da çocuk sonra diyorum napim. Kendine bi savunma mekanizması geliştir. Çevrende hep olcak bu tipler :31:

Son düzenleme:
canım ya seni cok iyi anlıyorum bizde hemen hemen aynı şeyleri yaşadık
19 ay nişanlı kaldık düğün ne zaman diye sorarlardı millet oturduğu yerden gek gek konuşuyor boş insanlar
benim babamda eve bile bakmaz bize sormamıştır evleniyorsunuz bir ihtiyacınız var mı diye
eşimle çalıştık borçları da ödedik rahatız şimdi çok şükür
siz birbirinizi sevip çalıştıktan sonra her türlü ödersiniz
o konusanlarda bakakalırlar
çok mutlu olmanız dileğiyle:16:

Back