Saç Rengi ve Saç Boyama en güzel çikolata kahve rengi veren boya?????????????????????

dreamer22

Ol de Olsun ALLAH'IM...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
582
4
96
İstanbul
kızlarrr en güzel çikolata kahve rengii veren boyaa hangisi acabba ben daha saçımı hiç boyamadım saçımın doğal rengi koyu kestane kahvee kızlar cvp yazın ltffnn bekliyorum?????????? :26:

tabikide loreal canım ben boyadım kaç kere çok tatlı bir çikolata kahvesi çıkıyor ortaya benim saçlarım da koyu kahveydi hatta saçını biraz da açıp yaparsan çok daha güzel oluyor bi de lorealin fındık kahvesi rengi var o da çok güzel

tabikide loreal canım ben boyadım kaç kere çok tatlı bir çikolata kahvesi çıkıyor ortaya benim saçlarım da koyu kahveydi hatta saçını biraz da açıp yaparsan çok daha güzel oluyor bi de lorealin fındık kahvesi rengi var o da çok güzel

hm bende çok kararsız kaldımm sen hangisini kullanıyodun excellenceyimii birde yıpratma oluyormuu öyle çok açık bir renk istemiyorum sAdece çikolata kahve olsunn sence napmalıyımm çok kararsızmm :26:

hm bende çok kararsız kaldımm sen hangisini kullanıyodun excellenceyimii birde yıpratma oluyormuu öyle çok açık bir renk istemiyorum sAdece çikolata kahve olsunn sence napmalıyımm çok kararsızmm :26:

evet excellence boyuyordum ama niye sana biraz açıcı kullan dedim çünkü bizim saçımız koyu renk olduğu için boyadığın renkte koyu bi renk olduğu için kendini çok belli etmez o yüzden çok az açıcı kullanabilirsin mesela reklamlarda cansu derenin saçıda çok güzel o da çikolata kahve zaten aynı boya :1::1::1::1::1::1: boya ister istemez yıpratır ama bakımla bunu biraz engelleyebilirsin canım

evet excellence boyuyordum ama niye sana biraz açıcı kullan dedim çünkü bizim saçımız koyu renk olduğu için boyadığın renkte koyu bi renk olduğu için kendini çok belli etmez o yüzden çok az açıcı kullanabilirsin mesela reklamlarda cansu derenin saçıda çok güzel o da çikolata kahve zaten aynı boya :1::1::1::1::1::1: boya ister istemez yıpratır ama bakımla bunu biraz engelleyebilirsin canım

çok teşekkür ederimm boyalı saça acaba bitkisel bakım yapılırmı acabaa :26:

çok teşekkür ederimm boyalı saça acaba bitkisel bakım yapılırmı acabaa :26:

yapılır canım niye yapılmasın hatta kimyasal ürünlerden daha sağlıklı olur geçen kuaförde bana yaptılar lorealin şok bakımını gerçekten yumuşacık oldu ama mesela hani çeşitli yağları karıştırıp yapıyorlar ya onlarda iyi bi de durumun varsa argan yağı al çok iyi gerçekten ama biraz pahalı uçlarına sürüyorsun gayet sağlıklı tutuyor :16::16::16::16::16::16::16:

benm sacım açık bakır bayaaa açık ama deneyen varsa yardımcı olun arkadaşlar sacım cok koyu renk cıksın istemiorm bazıları sıcak cıkolatanın neredeyse siyaha yakın oldugunu soyluyor ben cansu dereninkiyle aynı olsun razıyım ama daha koyu olursa açarken çektigim eziyete yazık...

benm sacım açık bakır bayaaa açık ama deneyen varsa yardımcı olun arkadaşlar sacım cok koyu renk cıksın istemiorm bazıları sıcak cıkolatanın neredeyse siyaha yakın oldugunu soyluyor ben cansu dereninkiyle aynı olsun razıyım ama daha koyu olursa açarken çektigim eziyete yazık...

Yok canim siyah nere o nere bak benim saclarim turuncuya yakin cok cok acik bakir nerdeyse turuncuydu yani o saci kuaforde cikolata kahvesine boyattim ve o kadar guzel oldu ki t cikolata rengi oldu evde yapmadim bilmiyorum ama zaten sac acik renk koyu renge boyayinca tutar

Back