En güzel Anne-Bebek Pozu Yarışmamız Başlıyor! :)

En güzel anne-bebek pozu hangisi?

• Ankete Katılan
    639
  • Anket Kapalı .

evet canım olsun yerimsenibenbizimkiler biraz fazla büyük oldugu için sırıttı sanırımkaydirigubbakcemile5:roflol::roflol:

aynen tatlım katılıyorum sana direkt herkezin dedigi yeni dogan bebegin kokusu demeleri oldu ayrıca 9 numara tamam anlamlı olabilir ama ben onda bebek ve anne göremiyorum o tarz yüzümüzün gözükmedigi çok foto var bilsem onlarla katılırdım
şunuda söyleyim favorim 26:lepi:

hepsi harika..çok duygulandım ben ve şuan ağlıyorum..
kime oy vereceğimi şaşaırdım..
ayırt edemiyorum..

Masallah hepsi wandefull harika, masallah pek bi zorlandim emme oyum 19 a gitti ikigun once benim de kizim ben su boregi yaparken aynen boyle yapti aldi minicik ellerine oklavayi hamur acmaya calisiodu kaydirigubbakcemile3:asigim:

kararsızımmm 5-9-12-19-25-26-32
5 süper bi rsim bbek anne bagı...
9 oşgeldin diye bakan bi anne...
19 cimcimeeeeeee
25 gülben eren pozu ehehhhe
26 anne ogul masum
32 dehsett bakşlar harıkaa

kararsızımmmmm
oy kllanamıcam herhalde yada son günlre bırakıcam bi an verıcem
5-32 arasında kaldım

arada gelip gelip 5 numarama bakıyorum......yaktı yıktı beni bu foto,mükemmel yaaa, amacına okadar ulaşmış bir foto ki ne desem az gelir, annenin yeni doğumdan çıkmış hali....hani hep yaşadık ya şiş bir yüzle karşılarız bebişimizi ALLAHIM ne kadar güzel bir resimdir bu....çekene değilde ben anneye teşekkür etmek istiyorum bukadar içten bukadar yalın bir resmi bizle paylaştğı için....işte gercek güzellik bu ...kaş göz güzelliği değil duygu güzelliği:):):):)

5,26,30,32 favorilerimdi.... ama oyumu birine vermek zorundaydım....

Allahımm hepinizi yavrularınızla ömür ömür boyu böyle güldürsün inşallah... Hep güzel günler yaşayın dilerim.....a.s.

Maşallahımıda ekleyeyim..

5 numara foto çok güzel duygu yoğunluğu var fotoda ama bence o resimde anne yeni doğum yapmamış yani bebk 2-3 aylık felan yada bana öyle geldi neyse yarışma sonunda annemiz merakları giderir..
Bu arada benim oyumda 1 numaraya, 14 ve 2 de çok güzel...

Karar vermek gerçekten çok zor. resimler bir harika... tekrar resimlere bir bakayımda öyle oylamaya katılayım :) maşallah hepsine, Allahım hiçbirimizi evlatlarımızdan ayırmasın (amin)

5 ve 9 arasında kaldım, neticede 5e verdim. Allah bütün bebişleri nazardan saklasın, maşallah hepsine

ay ağlıycam şimdi beeee...
14 numaranın yazdıklarını okuyunca doldu gözlerim zaten...
offfff gece gece içim bi hoş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…