aynı fikirdeyim, bencede haksızlık olmuş, sonuçta yeni doğmuş bir bebek daha dikkat çekiyor.
Tüm anneleri ve bebişleri kutluyorum bana görede hepsi birinci, onlara bakmak inanılmaz mutluluk verdi bana , bazı fotolarda duygulandım, bazılarında neşelendim hepinize ayrı ayrı teşekkürler kızlar, hepiniz çok güzelsiniz bebeklerinize maşallah
öncelikle küçük bir eleştirim var söylemeden geçemicem .. ben yarışmanın aylara göre yapılacağını biliyordum .. bu şekilde olacağını bilseydim sanırım katılmazdım .. çünkü 2 yaşındaki bir çocukla yeni doğan bebek aynı olamaz .. neyse ama artık olan olmuş .. fakat adil bir yarışma olmamış ..
tüm bebekler de anneleri de muhteşem .. :lepi: emek veren herkesin de eline sağlık .. yerimseniben dereceye giren arkadaşlarımı da tebrik ediyorum şimdiden opuyorumnanaktan
yaa ben napıcam yaa ne zaman böyle manzaralar görsem yeniden doğurmak istiyorummmmm ... sağlık bakanlığına sesleniyorum biri beni durdursun akannehirakannehir
:roflol::roflol::roflol:
yaa ben napıcam yaa ne zaman böyle manzaralar görsem yeniden doğurmak istiyorummmmm ... sağlık bakanlığına sesleniyorum biri beni durdursun akannehirakannehir
:roflol::roflol::roflol:
dogur aman bidahamı gelcen dünyayaopuyorumnanaktan:dance::teytey:
arada gelip gelip 5 numarama bakıyorum......yaktı yıktı beni bu foto,mükemmel yaaa, amacına okadar ulaşmış bir foto ki ne desem az gelir, annenin yeni doğumdan çıkmış hali....hani hep yaşadık ya şiş bir yüzle karşılarız bebişimizi ALLAHIM ne kadar güzel bir resimdir bu....çekene değilde ben anneye teşekkür etmek istiyorum bukadar içten bukadar yalın bir resmi bizle paylaştğı için....işte gercek güzellik bu ...kaş göz güzelliği değil duygu güzelliği:):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?