aynı fikirdeyim, bencede haksızlık olmuş, sonuçta yeni doğmuş bir bebek daha dikkat çekiyor.
Tüm anneleri ve bebişleri kutluyorum bana görede hepsi birinci, onlara bakmak inanılmaz mutluluk verdi bana , bazı fotolarda duygulandım, bazılarında neşelendim hepinize ayrı ayrı teşekkürler kızlar, hepiniz çok güzelsiniz bebeklerinize maşallah
evet canım olsun yerimsenibenbizimkiler biraz fazla büyük oldugu için sırıttı sanırımkaydirigubbakcemile5:roflol::roflol:
öncelikle küçük bir eleştirim var söylemeden geçemicem .. ben yarışmanın aylara göre yapılacağını biliyordum .. bu şekilde olacağını bilseydim sanırım katılmazdım .. çünkü 2 yaşındaki bir çocukla yeni doğan bebek aynı olamaz .. neyse ama artık olan olmuş .. fakat adil bir yarışma olmamış ..
tüm bebekler de anneleri de muhteşem .. :lepi: emek veren herkesin de eline sağlık .. yerimseniben dereceye giren arkadaşlarımı da tebrik ediyorum şimdiden opuyorumnanaktan
aynen tatlım katılıyorum sana direkt herkezin dedigi yeni dogan bebegin kokusu demeleri oldu ayrıca 9 numara tamam anlamlı olabilir ama ben onda bebek ve anne göremiyorum o tarz yüzümüzün gözükmedigi çok foto var bilsem onlarla katılırdım
şunuda söyleyim favorim 26:lepi: