En güzel Anne-Bebek Pozu Yarışmamız Başlıyor! :)

En güzel anne-bebek pozu hangisi?

• Ankete Katılan
    639
  • Anket Kapalı .
9 numara.. O nasil bir fotograftir yahu.. o kadar çok $eyi anlatiyor ki o fotograf.. çok guzel cok begendim.. kim çekti acaba o fotografi merak ettim..akannehir

5 numara çok sevimlileropuyorumnanaktan

yaa ben napıcam yaa ne zaman böyle manzaralar görsem yeniden doğurmak istiyorummmmm ... sağlık bakanlığına sesleniyorum biri beni durdursun akannehirakannehir

ALLAHIM TÜM OLMAYANLARA VERSıN......BÜTÜN KADINLARIMIZ BU DUYGUYU

YAŞASIN......

bende de çok süper fotolar vardı ama federasyon başkanı ; "yok sen büyütmüşsün sıpaları olmaz" dedü:jeyyar:

hepsi harika hepsi çok anlamlı ama biri var ki biriiiiii.....beni bitirdi 12 numara, çok şey anlatıyor o resim..... off offff annem elleri öpülesi annemsenağlamasenağlama

öncelikle tüm anne ve miniklerine masalah
rabbim nazarlardan korusun

harika kareler var
essiz güzel ve cok özel

cok zorlndim ama oyum 5 numaraya gitti

5 ve 32 numara arasında gittim geldim ama oyumu 19 numaraya verdimkaydirigubbakcemile3 o nasıl bi tatlılıktır öyle ya maşalahh

Bütün bebekler şahane allah hepsini nazarlardan korusun maşallahh

12 numaraya bakıp bakıp ağlıyorum mahvettiniz benisenağlamasenağlama.....off annem offff offffsenağlama

en zorlandığım oylama bu yarışma...

çok güzel hepsinin gözlerinn içi gülüyor. :ecrin_bebek:a.s.:CüvCüv:hihoyyyt

hepsi birbirinden güzel. Alalh herkesin evladını anneciklerine bağışlasın..

benim oyum 26 numaraya..
bebeğine melek gibi bakan anne, beyaz tül perdenin omuzuna gelmesiyle iyice kanat takmış gibi olmuş.
bir ömür birbirinize böyle bakın inşallah.. opuyorumnanaktan

Çok güzel sevgi dolu resimler .....olumunekankayizsmile
Oyum 5 numaraya gitti hayırlı olsun anne ve bebek arsındaki o bakış çok hoş opuyorumnanaktan
Fotograf olaraktada gayet güzel çekilmiş ......a.s

2-5-12-25-26-32 bu fotoları çok sıcak buldum
benim için önemli olan anne ve çocuktaki o sıcaklık o bağın ifadesi
o yüzden benim oyum 25 'e opuyorumnanaktan

hepsi bi harika çok etkilendim birgün inşallah bende anne olurumboshayallersmile
çok zorlandım seçerken 26 ya verdim oyumu
allah nazarlardan korusun hepinizia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…