En güzel Anne-Bebek Pozu Yarışmamız Başlıyor! :)

En güzel anne-bebek pozu hangisi?

• Ankete Katılan
    639
  • Anket Kapalı .
çok tatlılar Allah ayırmasın hepinizi.
5-7-9-23-26 favorilerim
oyum 26 ya.annesi de pek gençmiş=)

hepsi birbirinden ayrı güzel duygulu anlamlı pozlamalar.tüm anne bebekleri kutluyorum.

bende teknik olarak en iyi çekilmiş kareye vermek istedim oyumu. (9 )derinlik, netlik anlam çok iyi.çerçeveside başarılı.pozlamayı yapan arkadaşı kutluyorum.emeğine sağlık.

en güzel anne bebek yarışması olarak düşünemedim çünkü ayırdı mümkün değil kanımca.

hepsi çok güzel gerçekten...hepsi anlamlı...
bizim fotomuzun sanatçısı da
Ahu Savan An, bende emeğine ve gözüne tekrar teşekkür ediyorum...

sizede teşekkürler opuyorumnanaktan

öncelikle kocaman bir maşallahhh

ben 16 numarayı göremedim oyuzden onu değerlendiremedim..

2,14,19,26,32 bunlar benm içimi en kpır kıpr yapanlar va ayy ne tatllar demekten kendimi alamadıklarım..

oyumu verdim çok zor oldu ama kime verdimi sölemicemm..

hak eden kazansın..
opuyorumnanaktan

Adil olmayan ne olurdu biliyormusun kategorilere ayırsaydık?
012 ay arasında 30 foto yarışıyorsa 3 foto da kendi arasında oylanacaktı 12-24 ay arası olarak..
Sence daha mı adil olurdu bu?benneyaptımki

ınsanın yavrusuna bakışının yaşı olurmu hiç...Benim 12 ve 2 yaşında çocuklarım var..ıkisinede bakarken içim titriyor..Onlar yanımda yokken isimlerini telafuz etmek bile sesimin titremesine neden olur..

Ayrıca yarışmadan çok olaya eğlence gözüyle bakmak gerek bence..

Allah çocuklarınızı sizlere bağışlasın ömürleri güzel olsun..maşallah hepinize..anneler güzel yawruşları onlardanda güzel hihoyyyt özendim valla :)

%100 katılıyorum söylediklerine...benimde 2 tane, kızım 10 yaşında ...çok doğru isimleri geçtiğinde içim titrer...:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…