• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık En güvenilir gebelik testleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

brckrcr88

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
88
20
8
31
Selam arkadaşlar bugünle birlikte 20 gün adetim geçikmiş durumda doktora gittim kan testi negatif çıktı ama 10 gün geçmişti ben gittiğimde şimdi bi 10 gün daha eklendi %100 hamilelik yok dedi doktor ama adet olmama dair hiç bir belirtim yok evde test yapmak istiyorum sizin deneyimlediğiniz güvendiğiniz marka gebelik testi hangisidir ? ayrıcı kanda çıkmayıp gebe olma ihtimalim varmı?

İyi gunler.Suan adetınız 20 gun gecmiş .Artık herhangı bır marka gebelık testınde cok rahatlıkla cıkabılecek durumda.yanı suan ıçın markanın fazla bır onemi yok gıbı gelıyor bana.

İyi gunler.Suan adetınız 20 gun gecmiş .Artık herhangı bır marka gebelık testınde cok rahatlıkla cıkabılecek durumda.yanı suan ıçın markanın fazla bır onemi yok gıbı gelıyor bana.
ben 10 gün geçince beta hcg baktırmıştım çıkmama ihtimali varmıdır

Cocugunuz varmı?istenılen bır gebelıkmı.?
çocupum yok inşallah ilk olucak 8 aydır hiç korunmuyoruz adetim ilk defa bu kadar gecikti doktora gittik muane etti bişi gözükmüyo dedi kan testi yaptı ondada çıkmadı smear testi yaptırdık oda temiz eşime sperm testi yaptırdık oda temiz çıktı sizin çocuğunuz olur işiniz allahla dua edin dedi ama on gün geçti hala adet olmadım söktürücü falande vermedi içimde çok şüphe kaldı

İnşallah en yakın zamanda hamıle kalırsın canım.Fazla stres yapma.Daha yolun cok basındasın.arada adettegecıkme olabılıyor.yıne bır test yap bakalım.Sonuç ne olacak.

Selam arkadaşlar bugünle birlikte 20 gün adetim geçikmiş durumda doktora gittim kan testi negatif çıktı ama 10 gün geçmişti ben gittiğimde şimdi bi 10 gün daha eklendi %100 hamilelik yok dedi doktor ama adet olmama dair hiç bir belirtim yok evde test yapmak istiyorum sizin deneyimlediğiniz güvendiğiniz marka gebelik testi hangisidir ? ayrıcı kanda çıkmayıp gebe olma ihtimalim varmı?
Geç yumurtladıysan adet gecikmiş olabilir. Biliyor musun yumurtlama zamanını?
Umut vermiş gibi olmayayım bi arkadaş adet geçince kan verdi negatif çıktı adet olmadı üzerinden bi hafta 10 gün zaman geçti yine kan verdi negatif ama yine adet olmadı doktor söktürücü verdi haliyle yine de gelmedi adeti, hamileymiş çünkü. Olabiliyor böyle şeyler. Ama dediğim gibi geç yumurtlamışta olabilirsin. Bu tarz bi durum da olabilir. Normal şartlarda 20 gün gecikme hiç normal değil.

Ama kanda çıkmadığı zaman idrarda çıkması imkansız. Mucize olur yani. En azından aynı zamanlarda mümkün değil. Sabırla beklemen lazım. Yine de adet olmazsan tekrar kan verirsin.

bugün annemle konuştum ona anlattım olabilir bendede olmuştu 2 aylıktın seni öğrendiğimizde dedi sonradan şüpheye düştüm kan tahlili yaptıralı 10 gün oldu ara ara belim kasığım ağrıyo sökülücekmişim gibi ama çıt yok napim bilemedim

bugün annemle konuştum ona anlattım olabilir bendede olmuştu 2 aylıktın seni öğrendiğimizde dedi sonradan şüpheye düştüm kan tahlili yaptıralı 10 gün oldu ara ara belim kasığım ağrıyo sökülücekmişim gibi ama çıt yok napim bilemedim
beklemekten başka çaren yok. Keşke yumurtlama takibi yaptırsaydın. Bende de düzenli ilişki oldu ama test yapma zamanımı adet günümü hesaplamak için ovü yaptım. Bu ay olmazsa sana da tavsiye ederim. Hamilelik düşünen herkes yapmalı bence adeti düzenli olsun veya olmasın.

Back