• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En favori zl sznz?

biraz düşünsene

yani bazı şeylere sahip olmak için kendinin belli başlı çabaları olması lazım durduğun yerde oturup Allaha el açıp armut piş ağzıma düş beklersen avucunu yalarsın demek bu yani üfff özlü söz yaz bide açıklama yap bravo yani :19:

allahım ne kadar safım ben ya,yazdığın o cümleyi ben söz olarak anlamadım,gerçekten bisiklet çaldın sonra baktın olmuyor bisiklet aldın falan filan sandım,sondaki isimde ne oluyorki düşünmedim,offf offf ALLAHIM bana akıl fikir ver.bu arada whiskey söz gerçekten çok anlamlıymış canım.

Hayat 4 yönlü 4 aşamalı bir döngüdür.bebeklik çağını temsil eder güney ile başlar sonra cocukluk neşeleriyle dolu olan batıya hareket eder.Kuzey yetişkinlik çağını getirir.daha sonra ise yaşlılığı temsil eden doğu gelir.beden toprak anaya geri döndüğnde ise döngü tamamlanmış olur. Kızıldere atasözü

Son düzenleme:
hayat bizi dört işlemle sinar, gerçeklerle çarpar, ayrılıklarla böler, insanlıktan çıkarır ve sonunda topla kendini der!

bir ara şunu çok kullanırdım.şimdi pek yok

biz üç kişiyiz ben keyfim ve kahyası :PP hatta erkek arkadaşım artık bana nasılsınız diye soruyordu.ben iyiyim derdim seni deil keyfin ve kahyasını soruyorum derdi.

şimdide eşime kızdımda şunu diyorum işde insan elindekinin kıy*****i bilmez.glen gideni aratır.adamda neye ugradıgını şaşırıyor ne alaka diyo.çok alakasız anlarda söylerimde :66:

Son düzenleme:
Budala Kişinin Yüreği,Ağzındadır.
Akıllı Kişinin İse Ağzı,Yüreğindedir!

bekledgn birşey anca sen onu bekledgni unuttugun zaman gerçekleşir..
bu,hayatın sen bakarken soyunamıorum deme şeklidir ..

Kimi insan,geçmişle geçememişi birbirine karıştırır.Halbuki,geçen iz bırakır, geçemeyen yara..

kırılmış bir bardaktan etrafa saçılmış cam parçasıysam, üstüme basmaya çalışanların ayaklarını kanatmak zorundayım...:82:

Sevgiden, tortulu bulanık sular arı-duru bir hale gelir. Sevgiden, dertler şifa bulur. Sevgiden, ölüler dirilir. Sevgiden, padişahlar kul olur. Bu sevgide bilgi neticesidir

yemezler :))
Yaklaşma Karadenizli var :)
Canyoldaşım olmazsa olmasın hayat :69:
Sen + Ben = Biz

100 verip adam etttiysem 0 la da çarpar yerle bir ederim.:27:

Back