En favori zl sznz?

Ben olmayınca bu güller,bu serviler yok.
Kızıl dudaklar,mis kokulu şaraplar yok.
Sabahlar,akşamlar,sevinçler,tasalar yok.
Ben düşündükçe var dünya,ben yok o da yok.

Ömer Hayyam'dan....

Eskisi gibi olsa aşklar.. Kız, sevdiği erkeğin elini tutmaya utansa. Erkek sevdiğinin gözlerine bakmaya kıyamasa..

Hayatından silmek istediklerini gerçekten sil, Çünkü geri dönüşüm kutusunda bekletirsen; sistemini yavaşlatır

вazı кadηLaяη şöωaLγє SaηdıкLaяı adaмLaяıη aSLıηda aLiмηγuм FσLγσ iLє кapLaηмış dєηγσ σLduкLaяıηı qöямєLєяi вaγa zaмaη aLıγσя.

''ne iş yaparsın?'' dedi; ''hamalım ben'' dedim, ''nasıl yani?'' dedi; ''elimden tutmasını bilenin, yüreğini sonsuza kadar taşırım'' dedim... sustu ve gitti___

olgun insan güzel söz söyleyen deil,söylediğini yapan we yapabileceğini söyleyendir.(confucius yanlış hatrlamıosam)

ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında
sevdalanmış onun deli dalgalarına ...
yüreğinde ki duruluğa demiş ki suyaaa
gel sevdalım ol hayatıma anlam veren mucizem ol
su dayanamamış ateşin gözlerin de ki sıcaklığa
sarılmış ateşle su birbirine sıkıca kopmamacasıya
zamanla su buhar olmaya ateş kül olmaya başlamış
ya kendisi yok olacakmış ya aşkı
baştan alınlarına yazılı olan kaderi de
yüreğinde ki kaderi de alıp gitmiş uzak diyarlara su
ateş kızmış ateş yakmış ormanları aramış suyu diyarlar boyu günler boyu geceler boyu
bir gün gelmiş suya varmış yolu
bakmış o duru gözlerine suyun biraz kızgın
birazda hırçın
ve o an anlamış aşkın bazen gitmek olduğunu
ama gitmenin yitirmek olmadığını
ateş durmuş susmus sönmüş aşkıyla
işte o zamandan beridir ki;
ateş sudan su da ateşten kaçar olmuş
ateşin yüreğini sadece su suyun yüreğini sadece ateş almışşş

ßen Geçmişimi Dürdüm , ßüktüm Ve KaLdırıp Cöpe Attım ; ßu CöpLeri İse Ancak , KediLer Ve KöpekLer Karıştırırr !..

Cicim ayları" dediğin, aşkın fragmanıdır. Ve en güzel sahneler fragmanda gösterilir, filmin gerisi ise vasattır.. :)

Hapşırdığında "ÇOK YAŞA" deyivermiştim.. Burnunu silip döndü. Kırmızı gözlerle ona çok yakışan bır yanıt verdi; "BAŞBAŞA.." :)

Mey Biter Saki Kalır, Her Renk Solar Haki Kalır, Diploma Cehlini Alsada Varsa Hamurunda Eşşeklik Baki Kalır... (Mehmet Akif Ersoy)

- Nerelisin ? diye sormuştu; oralı olmadım..Tepkisizlğimi görünce o da oralı olmadı.. Artık ikimizde oralı değildik hemşeri sayılırdık... =))

Nehirler Aktı Geçti, Kurudu Vakti Geçti, Nice Han Nice Sultan Tahtı Bıraktı Geçti, Şu Dünya Bir Penceredir Her Gelen Baktı Geçti...

Herşeyin İlacı Zaman Diyenler... Birde Bu Kelimeyi Tersten Okumayı Deneseler... !!!!

Fazla Ciddiye Almayın Bu Hayatı ! Nasıl Olsa İçinden Canlı Çıkamayacaksınız...

Sonunda 'Eyvah' Diyeceğin Şeylere, Başında 'Eyvallah' Deme, Pişman Ol Fakat Pişman Ölme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…