En favori zl sznz?

en tepede ki özlü sözüm ilahi adaletin tecelli ettiğini defalarca görmüş tanık olmuş birisi olarak "alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste"

Bir haberin gönül inciteceğini biliyorsan sen sus başkaları söylesin

Can durağını arıyorsan ey can ; Can da sensin, durak da sensin. Bir lokma ekmekse peşinden koştuğun, Elbet ekmek de sensin. Eğer akıl erdirebiliyorsan bu sözün sırrına; Bil ki her ne arıyorsan o sensin

herkes aynıyken ben farklıydım,
şimdi herkes fark peşinde ben aynıyım

"Bir metre iş yapmayı, bir kilometre söz vermeye değişmem"
James Howell.

bir tane daha

"ben yanmazsam sen yanmazsan bu karanlığı kim aydınlatacak?" ömer hayyam

**__“Bir kimsenin kendi içinde ne olduğu ve kendinde neye sahip olduğu, kısacası onun kişiliği ve değeri, mutluluğunun ve esenliğinin biricik dolaysız nedenidir. Yazgı değişebilir, kendi niteliğimiz hiçbir zaman değişemez. Kendi kendine yetmek, kendi kendisi için her şey olmak, tüm varlığımı kendimde taşıyorum diyebilmek, mutluluğumuz için en yararlı özelliktir.
ınsanın içinde olan, en uzun süre dayanır.”

Schopenhauer

"Sesini değil, sözünü yükselt,
yağmurlardır büyüten zambakları,
gök gürültüleri değil"

OLMA KESER GİBİ HEP BANA HEP BANA,OL TESTERE GİBİ BİRAZ SANA BİRAZ BANA,ALTIN ÇAMURDA BULANSA YİNE ALTINDIR,EŞŞEĞE ALTIN SEMER VURSALAR EŞŞEK YİNE EŞŞEKTİR,KALMA KAPIYI ÇALARLAR KAPINI,HER AHIRDAN BİR BOKLU ÇIKAR ...:1closedeyes:

medeniyet dediğin açmaksa bedeni
desene hayvanlar bizden medeni

MEhmet Akif

unutma yaşadığın günün tekrarı yok .kimseye değerinden fazla değer verme.başlamak bitirmenin yarısıdır.

Üç çeşit dost vardır. Birincisi ekmek gibidir; her gün ararsın. İkincisi ilaç gibidir; lazım oldukça ararsın. Üçüncüsü mikrop gibidir; o seni arar bulur..

Hiç bir zafere çiçekli yoldan gidilmez.....
Hiç bir kimsenin umudunu kırma,belkide sahip olduğu tek şey odur...
Dün geçti bugün varmı;gençliğine güvenme ölenler hep ihtiyarmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…