Gelinlik Modelleri En favori Gelinlik Modellerim.. Bakalım begenecekmisiniz ?

didosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
1.509
3
116
42
İstanbul
eminim herkezin hayalinde bir gelinlik modeli vardır.. bi kaç aydır bakmama ragmen tam hayalimdeki gelinligi bulamayordum
2009 evlilik fuarında aldıgım katalogları incelerken şimdi resimlerini ekleyecegim gelinlikciyi buldum
bana göre gercekten inanılmaz güzel ve zarif tasarımları var.
en önem verdigim ayrıntı gelinligin kumaşıdır modeline bakmadan kumaşına bakarım
o yüzden belki bukdr çok begendim gelinlikleri
kumaş kaliteli degilse model istedigi kadar güzel olsun kendini asla göstermiyor.

netten araştırdıgım bilgilere göre ispanyol gelinlik markasi olup, fiyatları oldukça pahalı özellikle duvak vs vs gibi aksesuarlar nerdeyse gelinlikler kadar pahalı.
istanbulda bulabilceginiz yerler istinye park avm nişantaşı ve bagdat caddesi.
özellikle kendime göre en cok begendigim favori modelleri ekliyicem
bakalım sizler begencemisiniz :)

p.s : buarada modeller daha evvelden eklenmişse ben gözden kaçırmış olabilirim

Son düzenleme:
gerçekten şahane hepsi =) fakat bu gelinliğe böyle fizik boy pos ta lazım.yoksa bukadar alımlı durması imkansız =)

gelinliklerin hepsi birbirinden güzel ÇOK HOŞ GÖRÜNÜYORLAAAAAAARRRR

ama model belirlerken damadında fizksel özellikleri dikkate almak gerekliymiş. eğer damat iri yarı ise çok kabarık olmasında sakınca yokmuş

yok damadın boyu posu geline yakınsa o zaman daha u8yumlu bir model seçmek iyi olurmuş.

gelinlikçiye gittiğinizde bu gibi yorumları duydunuz mu?

ektede beim beğendiğim var belki zevkinize uyar

güzellermiş cnm bende bazı modellerde kabarık begeniyorum ama bu ekledigim gelinlikçide hic kabarık etekli model yoktu hep bu tarz

öyle düsünme her tencerenin bi kapagı vardır :) bigün sana da gelinlik giymek kismet olur
insallah ben dahil her isteyen bu mutlulugu yaşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…