- 23 Şubat 2016
- 3
- 2
- 28
-
- Konu Sahibi Bayankisss
Lütfen not alın.. sağlıklı beslenmenin yanında bana 3 ayda 16 kilo verdirdi bu çay.. ayrıca bağırsak problemi yaşayanlara "sinameki" kullanmaya gerek bırakmıyor.
*** metobolizma hızlandıran çay***
1 yeşil elma
1 limon
1 dilim taze zencefil
1 çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1.5 lt kaynamış içme suyu
Limonu ve elmayı 4 e bölüp bütün malzemeleri kaynamış suya atıyoruz. Kapağı kapatıp sabaha kadar demlenmeye bırakıyoruz. Sabah çayı süzerken limonları sıkmayı unutmayın her öğünden önce koca bi bardak içiyoruz..
Lütfen not alın.. sağlıklı beslenmenin yanında bana 3 ayda 16 kilo verdirdi bu çay.. ayrıca bağırsak problemi yaşayanlara "sinameki" kullanmaya gerek bırakmıyor.
1 yeşil elma
1 limon
1 dilim taze zencefil
1 çubuk tarçın
Limonu ve elmayı 4 e bölüp bütün malzemeleri kaynamış suya atıyoruz. Kapağı kapatıp sabaha kadar demlenmeye bırakıyoruz. Sabah çayı süzerken limonları sıkmayı unutmayın her öğünden önce koca bi bardak içiyoruz..
Tabi ara öğünlerde 1 su bardağı yoğurt yedim. Akşam 6 kaşık susuz sebze yemeği ve salata.. şuan 36 bedenimbunun yanında diyet yaptınız mı?
Kendi topiğimde paylaşabilir miyim iznin olursa?Lütfen not alın.. sağlıklı beslenmenin yanında bana 3 ayda 16 kilo verdirdi bu çay.. ayrıca bağırsak problemi yaşayanlara "sinameki" kullanmaya gerek bırakmıyor.
1 yeşil elma
1 limon
1 dilim taze zencefil
1 çubuk tarçın