• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En etkili soğuk algınlığı geçirme yöntemi :(

*Karabiber + pekmez 10 numara
*Bol sarımsaklı ve içine zencefil rendelenmiş tavuk suyu çorbası
* adaçayı ( hem her iki burun deliğine hızlı bir şekilde iğnesi çıkarılmış şırıngayla sıkılacak sinüslere ulaşıcak hem de içilecek günde 3 kere) çünkü adaçayı ciddi anlamdaantibiyotik etkisi olan bir bitki

Oğlum hastalanınca 2 günde geçiyor en geç bunlarla allahın izniyle. Çok geçmiş olsun tatlım.

Kızlar mrb 5 gündür nezleyim halsizim burnum bi tıkanıyo bi akıyor . Katarin aldım fayda etmedi. Bal karabiber limon karışımı, ıhlamur içtim ama hiç etki etmedi.

Bildiğiniz bir yöntem var mı ? Uyguladiginiz bi care? Hani ben sunu yapiyorum da iyilesiyorum diyebileceginiz? Sınavlarima az kaldi ders çalışmam lazim :KK43:
canım resmen beni tarif etmşsn:KK70::KK70::KK70:limonlu çay ve bol meyve tüket bol bol....ben ne ilaçlar içyrm ama fayda etmedi ve ne zamn böyle olsam limonlu çay ve bol meyve tükettm mi 1-2günde turp gbi olyrm:KK45:

canım resmen beni tarif etmşsn:KK70::KK70::KK70:limonlu çay ve bol meyve tüket bol bol....ben ne ilaçlar içyrm ama fayda etmedi ve ne zamn böyle olsam limonlu çay ve bol meyve tükettm mi 1-2günde turp gbi olyrm:KK45:

tavsiyelerin çoğunu yaptım ama bi türlü iyileşemiyorum :(

eczaneden Aspirin C alın...sandoz suda ertirip için...aspirinin baş agrısını , içindeki C vitaminide sizi anında diriltir...gribal hastalıklarda da kullanılıyor bilginize...

antibiyotik almaktansa bu ilaç daha masumane geliyor nedense....

Back