- 28 Ekim 2014
- 403
- 469
- 53
- Konu Sahibi khaleesi41
-
bana tylolhot çok iyi geliyorKızlar mrb 5 gündür nezleyim halsizim burnum bi tıkanıyo bi akıyor . Katarin aldım fayda etmedi. Bal karabiber limon karışımı, ıhlamur içtim ama hiç etki etmedi.
Bildiğiniz bir yöntem var mı ? Uyguladiginiz bi care? Hani ben sunu yapiyorum da iyilesiyorum diyebileceginiz? Sınavlarima az kaldi ders çalışmam lazim
Doktora git antibiyotikle düzelirsin.Kızlar mrb 5 gündür nezleyim halsizim burnum bi tıkanıyo bi akıyor . Katarin aldım fayda etmedi. Bal karabiber limon karışımı, ıhlamur içtim ama hiç etki etmedi.
Bildiğiniz bir yöntem var mı ? Uyguladiginiz bi care? Hani ben sunu yapiyorum da iyilesiyorum diyebileceginiz? Sınavlarima az kaldi ders çalışmam lazim
Bunu ilk defa duydum, ise yariyor mu cidden ya?Alkol alıyorsan bikaç duble rakı, ardından güzel bol terlemeli bir uyku benim bir numaralı yöntemim.
Almıyorsan iki gripin ya da aspirin. Yine bol terlemeli, çift battaniyeli falan bi uyku.
Sabaha bişeyin kalmaz.
Kalkar kalkmaz sıcak bir duş almayı unutma.
Alkol alıyorsan bikaç duble rakı, ardından güzel bol terlemeli bir uyku benim bir numaralı yöntemim.
Almıyorsan iki gripin ya da aspirin. Yine bol terlemeli, çift battaniyeli falan bi uyku.
Sabaha bişeyin kalmaz.
Kalkar kalkmaz sıcak bir duş almayı unutma.
kekik kaynat içine bal ve limon ekle iç. 1 litre kaynamış suya 1 tatlı kaşığı vicks koy ve teneffüs et, boynuna, kulaklarının arkasına, göğüs kafesi çevrene yine vicks sür yorganın altına yat terle ve hemen ardından duş alKızlar mrb 5 gündür nezleyim halsizim burnum bi tıkanıyo bi akıyor . Katarin aldım fayda etmedi. Bal karabiber limon karışımı, ıhlamur içtim ama hiç etki etmedi.
Kızlar mrb 5 gündür nezleyim halsizim burnum bi tıkanıyo bi akıyor . Katarin aldım fayda etmedi. Bal karabiber limon karışımı, ıhlamur içtim ama hiç etki etmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?