• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri En etkili şaç uzatma formulü nedir???

istah acmiyorsa o zaman deneyeyim dun e$imede soyledim diyor delimisin sarimsak hic yuturlurmu sarimsak cok sert migde onu kac saate eritir biliyormusun diyor kaydirigubbakcemile3 arkadaslar sakincali degil dimi ? sonra migdemizde sorun olmasin

Peki etkisini gostersin diye kac gun yapmaliyiz bunu ? ayda kac cm uzar sacimiz ? ..Sarimsak istah acici diyor bazilari ben acmasini istemiyorum zaten diyetteyim basima tatli bela almis olmayayim kaydirigubbakcemile3

çiğnemeden yutunca iştah açmıyor, ama çiğneyince mideye verdiği o yanma hissini bastırmak için yeme ihtiyacı duyuyor insancokacimcoook

şimdi sarmısağın çok küçük boyuttaki tanelerinden yutarsak, ki hap kadar oluo zaten onlar, sindirimi de çok kolay olur. mide çok kuvvetli asit üretiyor zaten, neler neler eritemio ki küçücük sarmısağı mı eritemicekyerimseniben

bu arada sarmısağın göbek yağlarını eritmedeki başarısıyla ilgili yorumlar da okudum değişik topiklerde, onu da söliim yeri gelmişkenkaydirigubbakcemile2

bir arkadasimda hergun antibiyotik niyetine sarmisak yuttugunu cok faydasini gordugunu soylemisti..
saclari senelerdir duzenli SIK boyaya ragmen gayet saglikli ve uzun..
benim saclarimda boyadan dolayi kotu durumda ve uzamiyor tirnaklarimda gec uzar mafoldumben
sarmisak dogal antibiyotik mutlaka faydasini gorursunuz..
gastrit sorunum olmasa korkmadan yutardimmşakkıdı
tr gidince medobiyotin alip deneyecegim bende..

Back