• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri En etkili şaç uzatma formulü nedir???

S_E_N_E_M

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
18
0
286
36
Kastamonu
Benim saçlarım belime yakındı ama çok sık oldugu için kat attırıyım dedim kuaför sağ olsun baya abarttı olayı kısacık kaldı sacım ilk kez bu kadar kısa saç kullanıyorm ve çok kafaya taktım...:( En etkili yöntem nedirr sizin sonuçlar aldığınız cidden kafayı yiyeyem sinirden:oklava::oklava:

forumda herkes çok farklı yöntemler sölemiş benim kafam karıştı.. Benim istediğim sizce en fazla etkisini gördüğünüz deneyip sonuç buldugunuz karışımlarr...

herkese farklı yöntemler faydalı oluyo.sana cevap olarak herkes kendine en çok yarayanı sölicek yine kafan karışcak

evet herkese farklı yöntemler faydalı oluyor bencede çünkü ben bu aya kadar hiçbirinden sonuç almamıştım ama 1 aydır yaptığım saç uzatma bakımı şu....ısırgan otu, sarımsak, 1 bardak elma sirkesi, hint yağı, zencefil, kekik, karanfil, maydonoz yarın akşam birde havuç koyacağım içine..benimki biraz karışık ama ben tüm okuduğum formülleri bir arada yapıyorum :)) bunların hepsini kaynatıyorum süzüp suyunu saçıma sürüyorum...ve 17 günde 1,5 cm uzadı..standartlara göre bu hızlı uzamamı bilmiyorum ama bana göre hızlı çünkü benim saçım 1 ayda sadece 1 cm uzar...

biri sarımsak yutun yazmıştı ben onu yapıyorum şimdi yeni yeni yaptığım için daha bi sonuç alamadım ama bence dene opuyorumnanaktan

evet herkese farklı yöntemler faydalı oluyor bencede çünkü ben bu aya kadar hiçbirinden sonuç almamıştım ama 1 aydır yaptığım saç uzatma bakımı şu....ısırgan otu, sarımsak, 1 bardak elma sirkesi, hint yağı, zencefil, kekik, karanfil, maydonoz yarın akşam birde havuç koyacağım içine..benimki biraz karışık ama ben tüm okuduğum formülleri bir arada yapıyorum :)) bunların hepsini kaynatıyorum süzüp suyunu saçıma sürüyorum...ve 17 günde 1,5 cm uzadı..standartlara göre bu hızlı uzamamı bilmiyorum ama bana göre hızlı çünkü benim saçım 1 ayda sadece 1 cm uzar...

Bunların hepsini hiç bıkmadan her gece yaptın mı ?evet baya karışık gerçekten:1rolleyes:
yarısını bi deneyim sonuç alırsam diğer yarısınıda deneyim en iyisi((((:

Bu tür vitaminlerin zararı olabilir mi canım ?? Çünkü ben bi ara vitamin almıştım insanın iştahını baya açıyor sonra bırakmıştım...CADIARZU
yok tam tersi... benim feci iştahım vardı yoluna koydu bu vitamin. çünkü kan şekerini düzenleyici etkisi var. ayrıca cilde de faydalı. fazla alınmasının da toksin bir etkisi yok. istersen başlığıma bakabilirsin. lokal uygulamalara inanmayan biri olarak biotin derim.

Bunların hepsini hiç bıkmadan her gece yaptın mı ?evet baya karışık gerçekten:1rolleyes:
yarısını bi deneyim sonuç alırsam diğer yarısınıda deneyim en iyisi((((:

evet gerçekten yapıyorum ama hergün değil gün aşırı yapıyorum...bugün maydonoz koymayı unutmuşum ya böle çok olunca malzeme bazen unutuyorsun..aslında karışık değil saç uzatmaya dair ne varsa göz kararı koyup kaynat bu kadar bence daha kolay oluyo :))

biotin daha kolay ve zahmetsiz geldi sanki bana çünkü zamanım olamaz onca mazemeyi karısıtırıp toplayıp bekletmek felan... ben bi bioksini deneyecem sonuç alıp almadıgımı ilerki günlerde yazarım... Ezanelerde bulabilirim demi bu vitamini????

biri sarımsak yutun yazmıştı ben onu yapıyorum şimdi yeni yeni yaptığım için daha bi sonuç alamadım ama bence dene opuyorumnanaktan

bence de olabılır hıcbır zararı yok faydalı bıle antıbıyotık degerınde ne kadar yararlı sacına olmasa bıle baska yerlerıne

Sarımsak yutmak saç dökülmesine ii geldiğini duymustum ama uzatma etkisi oluyor die duymamıştım..:S
Antibiyotik etkisi oldugu kesin... sarımsagın kerameti çok die bahsediolar her zman bilinmez tabi

biotin daha kolay ve zahmetsiz geldi sanki bana çünkü zamanım olamaz onca mazemeyi karısıtırıp toplayıp bekletmek felan... ben bi bioksini deneyecem sonuç alıp almadıgımı ilerki günlerde yazarım... Ezanelerde bulabilirim demi bu vitamini????
biotinle saç uzat başlığına bakabilirsin cnm. medobiotin al eczaneden. her gün 1 tane al. 34 lira ama 2 ay gidiyo.
bir de yanına folik asit alırsan maksimum sonucu alırsın. o da eczanede 1 lira zaten. 2 ay gidiyor. folbiol adı.

evet direkt bi diş sarımsağı suyla her akşam yutucaz:))
senem sarımsak saçları güçlendirir bu yüzden yeni saç çıkar eski saçlar da uzar ve güçlenir

Peki etkisini gostersin diye kac gun yapmaliyiz bunu ? ayda kac cm uzar sacimiz ? ..Sarimsak istah acici diyor bazilari ben acmasini istemiyorum zaten diyetteyim basima tatli bela almis olmayayim kaydirigubbakcemile3

ya bende çok istiyorum saçlarımın mafoldumben uzamasını hangi formülü denesem kararsız kaldım biri bana yardım edebilir mi? :bbo:şakkıdı birde saçlarım çok dökülüyor ve cansız valla bağlamaktan utanıyorum saçlarımı kedi kuyrugu kadar oluyor baglayınca incecik mafoldumben:gitme::çok üzgünüm:

ya bende çok istiyorum saçlarımın mafoldumben uzamasını hangi formülü denesem kararsız kaldım biri bana yardım edebilir mi? :bbo:şakkıdı birde saçlarım çok dökülüyor ve cansız valla bağlamaktan utanıyorum saçlarımı kedi kuyrugu kadar oluyor baglayınca incecik mafoldumben:gitme::çok üzgünüm:

cnm ben banyo yaptıktan sonra saçlarımı sadece havluyla kurutuyorum saç kurutma makinesi saçları çok yıpratıyo zaten havalar sıcak bi dene istersen biraz kuruyunca örersin benim saçlarım öyle yapınca bişeylere benziyo kaydirigubbakcemile4 istersen bi kaç kez böyle yap işe yaramazsa yine kendi bildiğini yaparsın

bu arada sarımsak benim iştahımı açmadı:)))

Back