• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken sonuç veren erken gebelik testi hangisidir?

ozgeos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2024
21
0
1
36
Merhabalar önerebileceğiniz en erken doğru sonucu veren gebelik testi nedir? Piyasada o kadar çok test var ki. Hem doğru sonuç hem de erken öğrenme şansımız olanı bilmek istiyorum. Tecrübe edip memnun kaldığınız ürün nedir?

Merhabalar önerebileceğiniz en erken doğru sonucu veren gebelik testi nedir? Piyasada o kadar çok test var ki. Hem doğru sonuç hem de erken öğrenme şansımız olanı bilmek istiyorum. Tecrübe edip memnun kaldığınız ürün nedir?
Predictor diyor herkes önceki gebeliğimde öğrenmiştim ama kalitesi çok farklıydı inanın ucuz da denedim bu sefer onu da ikisi de aynı kalitede tam hayal kırıklığı. Erkenden de belirlemedi henüz daha adet günüm gelmedi gelince söylerim ama ben çok okudum sözlüklerde yorumları hepsinde memnuniyetsiz olanlar var ama eczacılara da sorsan predictor diyecekler çünkü en pahalısı o. Erken sonuç vermemesi beni hayal kırıklığına uğrattı yorumlardan okuduklarım.

En erken zaten regli gününüzü 1. Gün olarak sayıp geriye 6 gün gititğinizde veriyor sonuç. Bence en güvenilir predictor

En erken zaten regli gününüzü 1. Gün olarak sayıp geriye 6 gün gititğinizde veriyor sonuç. Bence en güvenilir predictor
bende ultra hassas predictor aldım reglime 3 gün var ama asla belirti olmadığı için test yapmıyorjm hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum galiba sizce yapmalı mıyım

bende ultra hassas predictor aldım reglime 3 gün var ama asla belirti olmadığı için test yapmıyorjm hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum galiba sizce yapmalı mıyım
🤷🏻‍♀️ garanti olsun derseniz regli gününüzü bekleyin

Clearblue.

Ben bir sürü test yaptım hepsi pozitifti predictor negatif güya en güvenilir olanı o 😂 farklı markalardan 3 tane alın yapın zaten varsa çıkacaktır İND, after 10, pyro clinice diye testler kullandım doğru sonucu göstermişti onlar.

Back