• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken ne zaman basladi?

Baska aylarda neden yasamissinki batma.ben onceki gebeligim haric bi kez yaşamıştim ondada incir kuru yuzunden.o ay o kurden yapmstm yapmaz olaydim:) bi ise yaramadigi gbi yumurtalikta asiri agri ve prolaktin yuksekligi yapti. Amin canm her seyin hayirlisi
Canım bende bu ay incir kürü yapiyorum bat a 9 gün var ve kasıklarimda bi kaç gündur ağrım var kürdenmi oldu acaba

Canım bende bu ay incir kürü yapiyorum bat a 9 gün var ve kasıklarimda bi kaç gündur ağrım var kürdenmi oldu acaba

Olabilir canim ben hamilelikten sanmstm ama yumurtalari gelistiriyor ya fazlaca.catlamasini engelleyebiliyormus bu veya agri yapiyormus buyudugu icin baskiliyormus.umarim seninki gebeliktendir ne diyim.bide benm prolaktini yukseltti gogus hassasiyetm olmustu tam gebelik belirtileri yasadm:) yumurtlamamda sknti yoktu durduk yere is cikardm basima.smdide umarm prolaktin yuksekligi gebeligi engellemez diyedua ediyrm doktor ilac vermedi cunku

10 gün önce elleyince göğüs ağrısı ki bende adette bile göğüs ağrısı olmaz

Göğüs agrisi bende de var ama catlatma ignesinin etkisidir diye dusunuyorum bas donmesi de keza oyle.5 gun oldu olali oturup kalkarken hareketlermde tek tarfta baya agri batma var.bu kadar erken hissettirir mi kendini bilmiyorum ama umut fakirin ekmegi iste:))

Olabilir canim ben hamilelikten sanmstm ama yumurtalari gelistiriyor ya fazlaca.catlamasini engelleyebiliyormus bu veya agri yapiyormus buyudugu icin baskiliyormus.umarim seninki gebeliktendir ne diyim.bide benm prolaktini yukseltti gogus hassasiyetm olmustu tam gebelik belirtileri yasadm:) yumurtlamamda sknti yoktu durduk yere is cikardm basima.smdide umarm prolaktin yuksekligi gebeligi engellemez diyedua ediyrm doktor ilac vermedi cunku
Bu yönünü hiç bilmiyodum bu kürün inşallah bende olumlu etkilemiştir

Back