En erken ne zaman basladi?

Bigaripyolcu

Baharım geldi, göz aydınlığım, her şeyim...
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
1.679
2.914
133
Hamile arkadaslara sorum
Kasik agrisi veya tek tarafli batmalariniz en erken ne zaman basladi/baslar?

Hamile arkadaslara sorum
Kasik agrisi veya tek tarafli batmalariniz en erken ne zaman basladi/baslar?
Bebeğim ben adete 3 gun kala evde yaptığım testte çıktı. Sabah şiddetli karın ve kasık ağrısıyla uyandım.çok farklı çok kötü bir agriydi...tuvalete zor yetiştim.tek belirti buydu.gerisi psikolojik belirtiler. Hamilelik hissedilmiyor kendimi dinlememe rağmen hissedemedim. Belirtiler adet gecikmesinden sonra başlıyor zaten.ben 5 hafta 5 günlük hamileyim. Hala bel ağrısı ve hafif adet kasik agrisi dışında hala birşey yok...söyleyeceklerim bu kadar tatlım. İnşallah en kısa zaman da bebişine kavuşursun

Aminn canım.sanada Allah kucagina almayi nasip etsin insaallah sağlıkla.adete 3 kala ilk hissettin demek sagol cevabin icin:)

Bende bat'dan 10 gün önce falan başladı ağrılar.zaten test yapmaya iten şüphelerden biride buydu :)

Bende bat'dan 10 gün önce falan başladı ağrılar.zaten test yapmaya iten şüphelerden biride buydu :)

Yaaa bende benimki cok mu erken bosuna acaba mi demisim diyordum.on gun var bugun tek tarafli batma hissetmeye basladm.yumurtlama agrisi olamaz gecti.kismet bakalim

Canım. On gün öncesinde nasıl belirtiler oldu ki çok erken değil mi ya.ben hiçbirsey hissetmedim.

valla ben de olmaz dedm ama olan olmus bak.gebeligin ilk haftalarndan itibaren baslar yaziyordu internette de yerlesme asamasinda yani.ama ben yasayan oldu mu diye merak etmistm

benim bel agrim ve akintim var bata 6 gun var ama hamilemiyumki acaba

Canım. On gün öncesinde nasıl belirtiler oldu ki çok erken değil mi ya.ben hiçbirsey hissetmedim.
Banada garip geldi :) erken döllenme olmuş herhalde, daha doktora gitmedim sorucam onada :) göğüs uçlarında renk değişikliği ,baya farkedilir derecede göğüs ağrısı,kasık ağrıları,hafif mide bulantısı vs. Şüphelenip test yaptım,çıktı :)) ilk hamileliğimde hafif kasık ağrısı ve baş dönmesi halsizlikden başka bi belirti yoktu

Yaaa bende benimki cok mu erken bosuna acaba mi demisim diyordum.on gun var bugun tek tarafli batma hissetmeye basladm.yumurtlama agrisi olamaz gecti.kismet bakalim
Tabi her batma o değil başka aylardada çok batma yaşadım :)) ama başka belirtiler eklenince test yapmak istedim.. özellikle hiçbir adet dönemimde olmayan göğüs ağrısı.. inşALLAH herşey gönlünce olur :))

Baska aylarda neden yasamissinki batma.ben onceki gebeligim haric bi kez yaşamıştim ondada incir kuru yuzunden.o ay o kurden yapmstm yapmaz olaydim:) bi ise yaramadigi gbi yumurtalikta asiri agri ve prolaktin yuksekligi yapti. Amin canm her seyin hayirlisi

Normal adet öncesi batmalar işte :)) bende genelde erken başlıyodu çünki,ama tabi 10 gün önce falan değil .1 hafta falan kala.. o kürlerin işe yaradığını sanmıyorum ben pek :))

Normal adet öncesi batmalar işte :)) bende genelde erken başlıyodu çünki,ama tabi 10 gün önce falan değil .1 hafta falan kala.. o kürlerin işe yaradığını sanmıyorum ben pek :))

Ha su agrilar.onlar bende adete 1-2 kala basliyor ya da hic baslamiyor supriiizgeliveriyorlar.sorma canm yaa herkes ben incir kuruyle hamile kaldm fln yazms bikac hafta ictim biraktm hamilelik belirtileri olusturdu gogus hassasiyeti tek tarafli batma fln.heveslendm ama hayal kirikligiyla sonuclandi..vakti zmanini bekliyorum hala

Gogus ucu koyulasmasi çok ilerde oluyor benim bildiğim..herkeste farklı demek ki.benim.hala gögüsümün ucu aynı canım.

Evet bazen süpriz olduğuda oluyo :)) evet canım ya öyle şeylerle kafanı yorma.. Zamanı gelince gelicek inşALLAH bebiş..geç olsun ama güç olmasın..

Evet bazen süpriz olduğuda oluyo :)) evet canım ya öyle şeylerle kafanı yorma.. Zamanı gelince gelicek inşALLAH bebiş..geç olsun ama güç olmasın..

Aynen oyle canm.onceki gebeligm dusukle sonlandi insan hemen tekrar olsun istiyor ama her seyin bi zamani var demekki.Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin herkese

Aynen oyle canm.onceki gebeligm dusukle sonlandi insan hemen tekrar olsun istiyor ama her seyin bi zamani var demekki.Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin herkese

Amin canım inşALLAH..bende 3 ay önce kürtaj oldum 3 aylıkken bebeğimin kalbi durdu..aslında doktor daha izin vermemişti bebek için 3 ay tam geçsin kürtajdan sonra demişdi.. ama nasıl oldu bende anlamadım

Amin canım inşALLAH..bende 3 ay önce kürtaj oldum 3 aylıkken bebeğimin kalbi durdu..aslında doktor daha izin vermemişti bebek için 3 ay tam geçsin kürtajdan sonra demişdi.. ama nasıl oldu bende anlamadım

Yaaa :))) supermiss boşver ben bekledm de noldu sonra kalmak daha zor oluyor iyi yapmissin Allahin hediyesi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…