Olabilir cnm ana ümitlenme biraz daha bekle sonra kan testi yaptırırsn kesin sonuç çıkararkadaslar ben yeni uyeyim. ilk defa olursam hamile olacagim. tecrubesizim. bana da yardimci olun lutfen. benimadetime 15 gun varken goguslerim sizlamaya basladi. noalde adetime 1 hafta kala baslardi. birde adet agrilarimkarnimda 15 gun onceden basladi. bazencok yorgun olup yataktan kalkamiyorum.bunlar hamilelik belirtileri olabilir miacaba
Bende adet olmayı bekliorm bir hafta geçti sonuç negatif söktürücü de aldm daha gelen giden yok geçen ay 4 tane içtim söktürücü hemen geldi bu ay gelmek bilmedi bir olsaydm hayrlısı ile sizde sorun pko muBen her ay bi belirti yaşayıp sonra adet oluyorum bu ay 2. Balayımızı tamamladık ve garip duygular içindeyim 2 gün sonra adet olmam gerek hiç ümidim yok ama bakalım sonuç ne olucak göğüslerim her ay olduğu gibi sert ve büyüdü benim göğüs uçlarım normalde yok ama çıktığını fark ettim birde göğüsü de benim var oda büyümüşaaa dedim göğüslerim büyümüş ne güzel derken göbüş almış başını gidiyo he dedim dur adet geliyo iştah desen hiç kapanmıyo biraz önce çikolatayı yarıladım baş Ağrı'm çok oluyo ara ara bacaklarıma kramp giriyo sonra diyorum acaba olabilir mi sonra aman ne hamilesi her ay yaşadığın şeyler diyip kapatıyorum hayırlısı ya ben inanıyorum vakti Zaman'ı var herşeyin sabırlı olmayı bilmek gerek Allah'ım kimsenin kucağını boş koymasın istiyenlerin tabi
Hiç öyle bi sorunum olmadı söktürmek için adetim düzensizdi benim şu 5 aydır çok düzenli inşallah böyle devam eder benim hiç bi problemim yok canım kistim de yok ama kalamıyorum doktorum psikolojik dedi çok taktığım için bende fark ettim çok takıyorum ama şimdi rahatım aman olcaksa olur diyorum sabrediyorum en çok yaptığım hata her ilişkiye çocuk olsun diye girmek ama yanlış yaptığımı fark ettim ayakları diktim sabahlara kadar bekledim herşeyi denedim soğan suyu incir suyu avakado ama bi faydası olmadı em iyisi takmamak beyni boşaltmak gerek stres yapmamak bende şu an onu deniyorum bakalım 2 günüm kaldı yarın evliliğimizin ikinci yılı diyorum Rabbim güzel hediye verse de eşimle sevinsek ama hep hüsran nasip kısmet diyip yolumuza bakıcazBende adet olmayı bekliorm bir hafta geçti sonuç negatif söktürücü de aldm daha gelen giden yok geçen ay 4 tane içtim söktürücü hemen geldi bu ay gelmek bilmedi bir olsaydm hayrlısı ile sizde sorun pko mu
Benimde bugün olmam gerekiyor normalde her adet olucağım gün sabahtan gelir uykumu böler ağrıyla uyanırdım bende de sadece göğüsümde sertlik var başka da bişey yok ayaklarım karıncalanıyor sarı akıntım geliyo sürekli tuvalete çıkıyorum anlamadım birde yumurtalıklarımda bir gerginlik var sert bunlar acabamı dedirtiyo bakalım bu günü atlatayım yarına Allah Kerim inşallah olmayız yaHerkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????
Maalesef ben bugun sanciya uyandim resmen ölüyorum ya yok boyle bir agri ve adet oldumBenimde bugün olmam gerekiyor normalde her adet olucağım gün sabahtan gelir uykumu böler ağrıyla uyanırdım bende de sadece göğüsümde sertlik var başka da bişey yok ayaklarım karıncalanıyor sarı akıntım geliyo sürekli tuvalete çıkıyorum anlamadım birde yumurtalıklarımda bir gerginlik var sert bunlar acabamı dedirtiyo bakalım bu günü atlatayım yarına Allah Kerim inşallah olmayız ya
Benim de düzensizdi 5 aydır takmıyorum takip etmiyorum çok şükür düzene girdi hiç geçmiyo bakalım bugün olmazsam bile beklicem 1 hafta Hakkı'mızda hayırlısı olsunÇok kafaya takmayalım ben her ay düzenli adet görüyodum 3aydır bebek istiyorum öyle bir kasmışım şartlamışım ki kendimi adet olmayım diye ettiğim dualar karşılığında malesef hamilelik olmasada reglimde gecikmeler yaşıyorum hiçbir sorunum yok bebek düşüncesinide kafaya takmıyorum ama reglim çok düzensiz kafayı yicem
Hadi ya üzüldüm daha zamanı var demek ki canım Rabbim sağlıklı sıhhatli doğru Zaman'da nasip etsin inşalalhMaalesef ben bugun sanciya uyandim resmen ölüyorum ya yok boyle bir agri ve adet oldum
Insallah canim tesekkur ediyorum napalim kismet degilmis :/Hadi ya üzüldüm daha zamanı var demek ki canım Rabbim sağlıklı sıhhatli doğru Zaman'da nasip etsin inşalalh
Benimde ikinci günüm adet olmadım test yaptım negatif çıktı şimdi ağrım var adet olucam sanırım hakkımızda hayırlısı olsun napalımInsallah canim tesekkur ediyorum napalim kismet degilmis :/
Belki olmazsin canim ama yinede hayirlisi olsun vardir bir hayirBenimde ikinci günüm adet olmadım test yaptım negatif çıktı şimdi ağrım var adet olucam sanırım hakkımızda hayırlısı olsun napalım
Öyle canım ağrılarım var ama gelen giden bişey yok gelmezse salı veya çarşamba bi daha yapıcam test inşallah gelmez bu sefer eşimle çok ümitliyiz heyecanımız kursağımızda kalmaz umarımBelki olmazsin canim ama yinede hayirlisi olsun vardir bir hayir
Canım testi ne ne Zaman yaptın kaç gün adetin kaçıncı günü belli oldu ben ikinci gün yaptım çıkmadı daben hicbir belirti yasamadim cok sükür ne mide bulantim var ne baska birsey tek kasigimda kasilmalar var
testi de hamile oldugumu hissettigim icin yaptim ve pozitif cikti tabi ki inanamayarak 5 test yaptiminsallah carsamba günü doktorumdan da onayi alacagim
ben en son adetimden tam 1 ay gectiginde yaptimCanım testi ne ne Zaman yaptın kaç gün adetin kaçıncı günü belli oldu ben ikinci gün yaptım çıkmadı da
Hadi bakalim insallah guzel haberlerini alirizÖyle canım ağrılarım var ama gelen giden bişey yok gelmezse salı veya çarşamba bi daha yapıcam test inşallah gelmez bu sefer eşimle çok ümitliyiz heyecanımız kursağımızda kalmaz umarım
Hayırlısı canım iki düşük yaşadım çok korkuyorum sabah kötü rüyalar gördüm düşük yapıyodum bu durum eğer ki hamileysem etkilemez inşallah çok ağrım ve gazım var korkuyorumHadi bakalim insallah guzel haberlerini aliriz
Anladım canım baya beklemişsin benimde yenice düzene girdi adetimin üçüncü günü gelen giden bişey yok sadece ağrım var gaz sancısı var korkuyorum sende de oldumu ben haftaya direk kan tahlili veriyim diyorumben en son adetimden tam 1 ay gectiginde yaptim
9 temmuzda adet olmustum ve 9 agustosta testi yaptim
benim adetim cok düzensiz geliyor bazen iki üc gün erken veya iki üc gün gec geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?