- 2 Kasım 2015
- 130
- 94
- 18
- 30
canım hayırlısı olsun ama sen adet zamanına kadar dikkat et çünkü değişiyormuş kişiden kişiye
bnmde dün akşamdan beri karnımın alt tarafına hafif krapmlar giriyor. dün ovulasyondan sonra 10.gündü ve kahverengi akıntım oldu 1 damla... bugün de biraz ağrım var bakalım ne olcak
o zaman bnde olucam demek ki yarın öbür gün neyse artık pzrtesi belli olur heralde kan testindeO bende de oldu 3 4 gun sürdü sadece ic camasirimi kirletecek sekilde geldi 5 gun kala test yaptim negatif cikti simdi adetimi bekliyorum 2 gun kaldi olmama
o zaman bnde olucam demek ki yarın öbür gün neyse artık pzrtesi belli olur heralde kan testinde
aynen öyle hala olmadı karın ağrımda geçti ne olcak anlayamadım yine yapmadı kan testini doktorKendini cok kaptirmayinca uzuntunde az oluyo
aynen öyle hala olmadı karın ağrımda geçti ne olcak anlayamadım yine yapmadı kan testini doktor
36 yasindayim canim, 13 yillik bir özlem..
Sanada moralsizlik aşılamayayım, sen daha çok gençsin inşallah hayırlı haberini duyacaz burada
canım sen nerelerdesin. diğer topikte arıyorum seni .
mesela kiminde erken kiminde geç döllenme olduğu için kimi erken belirti verirken kiminin adet geçene kadar belli olmuyormuş, bu forumda çok değişik örnekler okumuştumNasi yani degisiyormus
Bugunde regl olmadım ve dayanamayip esimle kan testi yaptırdık sonuc ???hüsran esimin bana davranislari bile degismisti o kadar inanmıştim ki bu sefer gerçekten dualarimin kabul olduğuna meleğimi kucağıma alabilecegime şimdi ne yapayım siz söyleyin kafam çok karisik pzt beri regl olamadım ilaç içip olsam mi
Adetin geçiktkten sonra kan testinde çıkar cnm sonuçregli tarihim 17.07.2016 olmasına rağmen hala olmadım her ay olan belirtilerin hiçbiri yok miğdem çok hatta gece uyandığımda ağzım acı acı oluyor evde uygulanan kolay yöntemi hamilelik testlerinden yaptım negatif ne zaman hastaneye gidip kan testi versem sonuç doğru çıkar yardımcı olurmusunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?