Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşük müBenim hüsranla sonuçlanan bir gebeliğim oldu.üzerinden çok zaman geçmesine rağmen en erken belirti olarak avuç içlerimin alev aşev yandığını hatırlıyorum.Bir de göğüs uçlarım kapkara olmuştu.Diğer belirtiler ya olmadı ya da ben unuttum.
Bazen adete yakın kabartılar oluyor ama tam bilemedim.Adetin gecikti mi?Sağ göğüs ucunda hafif ağrı şişlik var bide ucunda küçük küçük şişlikler var rengi de koyulaştı belirti mi bu
Boş gebelikmiş ne yazık ki!Kısmet.Düşük mü
Hem doğru hem yanlış. Arayış içinde olunca normal şeyler bile belirti gibi oluyor. Ama mutlaka ilk belirtiler olacakErken belirti diye bisey yoktur bence psikolojiktir insan hamilelik isteyince o kadar cok belirti ariyoki.. ve psikolojik olarak bisuru sey yasiyo.gunun gecmeden belirti falan olmaz bence.
Hayır. 6 gün varBazen adete yakın kabartılar oluyor ama tam bilemedim.Adetin gecikti mi?
Hayırlısı olsun inşaAllah. Yeniden olma şansı vardır mutlaka.Boş gebelikmiş ne yazık ki!Kısmet.
Yanılıyorsunuz. Yumurtlamanın ertesi gününden başladı benimki. Kasık ağrısı göğüs ağrısı halsizlik. Eşime hamileyim dedim inanmadı. Test yaptım 1 hafta kala. Saatler sonra çizgi çıktı. Ve adet günümde kan verdim. Hamileyim çok şükür. İnsandan insana değişiyor tabi. Ama pisikolojik olarak o kadar şey yaşanmaz bence.Erken belirti diye bisey yoktur bence psikolojiktir insan hamilelik isteyince o kadar cok belirti ariyoki.. ve psikolojik olarak bisuru sey yasiyo.gunun gecmeden belirti falan olmaz bence.